Παραμένει στη Σάο Πάουλο ο Πάτο

Θωμάς Ναλμπάντης
19/06/2015 • 10:57
Παραμένει στη Σάο Πάουλο ο Πάτο
  • shares
Ο Αλεσάντερ Πάτο θα παραμείνει στη Σάο Πάουλο με τη μορφή δανεισμού, έως το τέλος του 2015. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός έχασε σε πρώτο βαθμό τη δικαστική διαμάχη με την Κορίνθιας. Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο παίκτης είναι αναγκασμένος να περιμένει έως τον Σεπτέμβριο, όταν θα εξεταστεί η υπόθεση σε δεύτερο βαθμό. Ο 25χρονος επιθετικός ζητούσε να μείνει ελεύθερος από την Κορίνθιας, καθώς υποστήριζε πως η βραζιλιάνικη ομάδα καθυστερούσε την πληρωμή του.

Η Κορίνθιας κατέβαλε στους λογαριασμούς του παίκτη τέσσερα εκατομμύρια δολάρια και με αυτό τον τρόπο, πρόλαβε την απόφαση της δικαιοσύνης. Ο Πάτο ήθελε να μείνει ελεύθερος από τη βραζιλιάνικη ομάδα και να λήξει τον δανεισμό του στη Σάο Πάουλο, προκειμένου να επιστρέψει στην Ευρώπη. Ο Πάτο είχε προταθεί και στον Ολυμπιακό, όμως η υπόθεση του πλέον δεν μπορεί να προχωρήσει για καμία ευρωπαϊκή ομάδα, παρά μόνο αν θέλει να ικανοποιήσει οικονομικά την Κορίνθιας. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
30/10/2019 • 07:14

Κομβικός παράγοντας το κίνητρο σε Λονδίνο και Νάπολι

Προβάδισμα νίκης σε εκτός έδρας αποστολές έχουν απόψε η Λειψία, η Αμπερντίν και η Ρέϊντζερς. Με βάση το κίνητρο μπορεί να καταφέρει κάτι καλό η Γιουνάϊτεντ στο Λονδίνο ενώ ματς με πολλά γκολ περιμένουμε στη Νάπολι.