Ανιέλι: «Ο Ρονάλντο αξίζει να κατακτήσει τη Χρυσή Μπάλα»

Ο Αντρέ Ανιέλι μίλησε στην ετήσια Συνέλευση των μετόχων και τόνισε ότι η Γιουβέντους έχει ξεφύγει οργανωτικά από τις υπόλοιπες ομάδες, ενώ αναφέρθηκε και στον Κριστιάνο Ρονάλντο, για τον οποίον είπε χαρακτηριστικά ότι αξίζει να κατακτήσει τη Χρυσή Μπάλα.
Μιχάλης Κατσαφάδος
24/10/2019 • 19:09
O Αντρέα Ανιέλι
  • shares
Ο Αντρέ Ανιέλι μίλησε στην ετήσια Συνέλευση των μετόχων και τόνισε ότι η Γιουβέντους έχει ξεφύγει οργανωτικά από τις υπόλοιπες ομάδες, ενώ αναφέρθηκε και στον Κριστιάνο Ρονάλντο, για τον οποίον είπε χαρακτηριστικά ότι αξίζει να κατακτήσει τη Χρυσή Μπάλα. 

 «Σήμερα ζητάμε από τους Μετόχους να εγκρίνουν αύξηση κεφαλαίου ύψους 300 εκατομμυρίων ευρώ, για το αναπτυξιακό μας σχέδιο 2019-2024». Έτσι ξεκίνησε τις δηλώσεις του όπως αναφέρει και ο επίσημος λογαριασμός Twitter του συλλόγου.

«Αυτοί οι αριθμοί φαίνονται τεράστιοι σε σύγκριση με την ιταλική πραγματικότητα, αλλά το σημείο αναφοράς μας είναι οι μεγάλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι. Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η Γιουβέντους είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στο ιταλικό ποδόσφαιρο, αλλά και ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους στην Ευρώπη. Πρέπει να είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι για την εξέλιξή μας και τα ποσοστά ανάπτυξης, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό.

Τα τελευταία χρόνια έχουμε επίσης ισχυρό αντίκτυπο στην απασχόληση στην περιοχή. Λίγες εταιρείες στην Ιταλία έχουν προσλάβει τόσο πολλούς υπαλλήλους όσο εμείς. Μέχρι σήμερα, 885 άτομα εργάζονται στη Γιουβέντους!, 
Η ανάπτυξή μας επιβεβαιώνεται και από την κατάταξη της UEFA: Σήμερα βρισκόμαστε στην πέμπτη θέση, αλλά έχουμε βάσιμους λόγους να σκεφτούμε και την τέταρτη και γιατί και υψηλότερα.
Έχουμε διαθέσει περίπου 400 εκατ. ευρώ σε άμεσες και έμμεσες επενδύσεις στην ανάπτυξη ακινήτων.Σήμερα, το νέο μας λογότυπο αναγνωρίζεται παντού, με την αξία του και με το θάρρος που είχαμε να το ξεκινήσουμε.

Έχουμε δημιουργήσει μια μεγάλη δομή για το ποδόσφαιρο γυναικών, με μια ομάδα ικανή να κερδίσει δύο Scudetti σε δύο χρόνια. Ήταν σημαντικό για την ανάπτυξη του κλαμπ να δημιουργήσει επίσης την ομάδα U23. 

Ο Ρονάλντο είναι μεταξύ των 30 υποψηφίων για την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας φέτος, οπότε ο πρόεδρος της ομάδας του Τορίνο, ρωτήθηκε για τις πιθανότητες νίκης του Πορτογάλου σταρ. 
«Ελπίζω ότι ο Κριστιάνο μπορεί να κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα, γιατί το αξίζει αυτό το βραβείο»..

Γράψτε το σχόλιο σας...
30/10/2019 • 07:14

Κομβικός παράγοντας το κίνητρο σε Λονδίνο και Νάπολι

Προβάδισμα νίκης σε εκτός έδρας αποστολές έχουν απόψε η Λειψία, η Αμπερντίν και η Ρέϊντζερς. Με βάση το κίνητρο μπορεί να καταφέρει κάτι καλό η Γιουνάϊτεντ στο Λονδίνο ενώ ματς με πολλά γκολ περιμένουμε στη Νάπολι.