Ο Μπερλουσκόνι θέλει πίσω τη Μίλαν

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι φέρεται να είναι έντονα προβληματισμένος με την εφετινή αγωνιστική εικόνα της Μίλαν και δε δίστασε να τονίσει δημόσια πως η ιταλική ομάδα θα πρέπει να επιστρέψει στην κατοχή του.
Θωμάς Ναλμπάντης
14/10/2019 • 08:24
O Σίλβιο Μπερλουσκόνι
  • shares
Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι φέρεται να είναι έντονα προβληματισμένος με την εφετινή αγωνιστική εικόνα της Μίλαν και δε δίστασε να τονίσει δημόσια πως η ιταλική ομάδα θα πρέπει να επιστρέψει στην κατοχή του. Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας υπογράμμισε πως μόνο αν οι “ροσονέρι” επιστρέψουν στην οικογένεια Μπερλουσκόνι θα μπορέσουν να επιστρέψουν και στον δρόμο των επιτυχιών. Παράλληλα, ο Μπερλουσκόνι απάντησε και στον Ιβάν Γκαζίδη, ο οποίος κατηγόρησε τον Μπερλουσκόνι, πως άφησε χρέη μετά την αποχώρησή του από την ομάδα το 2011. 

Χαρακτηριστικά, ο πρώην ισχυρός άνδρας της ιταλικής ομάδας δήλωσε: “Αυτές είναι εκφράσεις από κάποιον που πηγαίνει στην τουαλέτα και κλείνει πρώτα την πόρτα. Για το πως θα κάνουμε τη Μίλαν να ξαναγίνει η μεγάλη Μίλαν του παρελθόντος. Αυτό είναι απλό. Ακόμα κι αν είναι δύσκολο να γίνει αυτήν τη στιγμή... Δώστε το σύλλογο πίσω στον Σίλβιο Μπερλουσκόνι”.
Γράψτε το σχόλιο σας...
30/10/2019 • 07:14

Κομβικός παράγοντας το κίνητρο σε Λονδίνο και Νάπολι

Προβάδισμα νίκης σε εκτός έδρας αποστολές έχουν απόψε η Λειψία, η Αμπερντίν και η Ρέϊντζερς. Με βάση το κίνητρο μπορεί να καταφέρει κάτι καλό η Γιουνάϊτεντ στο Λονδίνο ενώ ματς με πολλά γκολ περιμένουμε στη Νάπολι.