Σοβαρό το πρόβλημα στο γήπεδο της Οριχουέλα (photo)

Σε απόγνωση βρίσκεται η διοίκηση της Οριχουέλα, μετά τις σοβαρές ζημιές που έχουν προκληθεί στο γήπεδο της ομάδας, από τις πρόσφατες πλημμύρες στην Ισπανία.
Θωμάς Ναλμπάντης
20/09/2019 • 08:55
Το γήπεδο της Οριχουέλα
  • shares
Σε απόγνωση βρίσκεται η διοίκηση της Οριχουέλα, μετά τις σοβαρές ζημιές που έχουν προκληθεί στο γήπεδο της ομάδας, από τις πρόσφατες πλημμύρες στην Ισπανία. Ο πρόεδρος της ισπανικής ομάδας, Αντόνιο Φελίσες τόνισε πως εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο να κλείσει το γήπεδο για μεγάλο χρονικό διάστημα, μέχρι να αποκατασταθούν οι ζημιές που έχουν προκληθεί. Επίσης, υπογράμμισε πως το σημαντικότερο για τη διοίκηση είναι η ασφάλεια των φιλάθλων και των παικτών της ομάδας. 

Ο Φελίσες τόνισε μεταξύ άλλων: “Έχουν παρατηρηθεί ρωγμές, ενώ υπάρχει σημαντική ζημιά και στον αγωνιστικό χώρο. Εξετάζουμε δυο επιλογές αυτή τη στιγμή. Η μια είναι να κλείσει το γήπεδο για περίπου δυο μήνες, ώστε να αποκατασταθούν οι ζημιές και η δεύτερη είναι να κλείσει το γήπεδο επ’ αόριστον, ώστε να ανακατασκευαστεί. Το σημαντικότερο είναι η ασφάλεια όλων”. 

Ήδη, η διοίκηση έχει ζητήσει από την ισπανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία να αναβάλει τις επόμενες εντός έδρας αναμετρήσεις της ομάδας, μέχρι να αποκατασταθούν οι ζημιές. Ο Φελίσες εμφανίζεται αισιόδοξος, πως το αίτημα που κατέθεσε θα γίνει αποδεκτό από την ομοσπονδία. Οι ιθύνοντες της ισπανικής ομάδας περιμένουν τις οριστικές εισηγήσεις των τεχνικών που θα εξετάσουν για μια ακόμα φορά το “Los Arcos”, προκειμένου να αποφασίσουν το τι θα γίνει με το γήπεδό τους από εδώ και στο εξής. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
30/10/2019 • 07:14

Κομβικός παράγοντας το κίνητρο σε Λονδίνο και Νάπολι

Προβάδισμα νίκης σε εκτός έδρας αποστολές έχουν απόψε η Λειψία, η Αμπερντίν και η Ρέϊντζερς. Με βάση το κίνητρο μπορεί να καταφέρει κάτι καλό η Γιουνάϊτεντ στο Λονδίνο ενώ ματς με πολλά γκολ περιμένουμε στη Νάπολι.