Ράμος: «Θα σε θυμόμαστε πάντα φίλε!»

01/06/2019 • 14:18
Ο Χοσέ Αντόνιο Ρέγες
  • shares
Οι πρώτες αντιδράσεις στην Ισπανία μετά την ανακοίνωση του τραγικού χαμού του Χοσέ Αντόνιο Ρέγες.

Εσπανιόλ:
«Σήμερα είναι μία πολύ θλιβερή μέρα για την οικογένειά μας. Ο παλιός μας παίκτης Χοσέ Αντόνιο Ρέγες έφυγε από τη ζωή. Από την Εσπανιόλ θέλουμε να εκφράσουμε τα πιο ειλικρινή μας συλλυπητήρια και να μεταφέρουμε όλη τη στήριξή μας στην οικογένειά του και τη Σ εβίλλη».
Σέρχιο Ράμος: «Συντετριμμένος. Δεν έχω λόγια. Όλη η αγάπη μου στην οικογένεια. Θα σε θυμόμασε πάντα φίλε! Αναπαύσου εν ειρήνη αδελφέ».
Μόντσι: «Αδύνατο να πιστέψεις και να χωνέψεις αυτή την είδηση. Θεέ μου, πόσο σκληρό. Αναπαύσου εν ειρήνη Χοσέ Αντόνιο Ρέγες. Πόσο μεγάλο κρίμα. Στην αριστερή πλευρά θα είσαι τώρα μαζί με τον Αντόνιο (σ.σ.: Πουέρτα) εκεί πάνω».
Εξτρεμαδούρα: «Η Εξτρεμαδούρα με συντετριμμένη καρδιά ανακοινώνει τον θάνατο του παίκτη μας Χοσέ Αντόνιο Ρέγες σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Ας προσευχηθούμε όλοι για την ψυχή σου».
Γράψτε το σχόλιο σας...
30/10/2019 • 07:14

Κομβικός παράγοντας το κίνητρο σε Λονδίνο και Νάπολι

Προβάδισμα νίκης σε εκτός έδρας αποστολές έχουν απόψε η Λειψία, η Αμπερντίν και η Ρέϊντζερς. Με βάση το κίνητρο μπορεί να καταφέρει κάτι καλό η Γιουνάϊτεντ στο Λονδίνο ενώ ματς με πολλά γκολ περιμένουμε στη Νάπολι.