«Φευγάτος» ο Μπέιλ για τον ισπανικό Τύπο (pics)

Αμφότερες οι μαδριλένικες αθλητικές εφημερίδες, Μarca και As, αναφέρουν στα φύλλα της Τρίτης (29/10) πως ο Ουαλός έχει πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από τη Ρεάλ.
29/10/2019 • 01:07
Αβέβαιο το μέλλον του Μπέιλ στη Μαδρίτη και τη Ρεάλ
  • shares
Αποφασισμένος να αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης τον προσεχή Ιανουάριο είναι ο Γκάρεθ Μπέιλ, ο οποίος βρίσκεται στα πρωτοσέλιδα της Τρίτης (29/10) και στις δύο μαδριλένικες αθλητικές εφημερίδες. 

Η «Marca» αναφέρει πως ο Ουαλός έχει αναθέσει στον μάνατζέρ του να του βρει ομάδα στην Κίνα κι αυτή δεν είναι άλλη από την Σανγκάη Σενχούα, η οποία τον είχε προσεγγίσει και το προηγούμενο καλοκαίρι, προσφέροντάς του ετήσιες απολαβές 25 εκατομμυρίων ευρώ μετά φόρων. 

Τώρα η Ρεάλ, σύμφωνα και με το δημοσίευμα της «As» είναι διατεθειμένη να τον παραχωρήσει δίχως να αξιώσει οικονομικό αντάλλαγμα, καθώς θα γλιτώσει 35 εκατομμύρια ευρώ από τα δύο εναπομείναντα έτη του συμβολαίου του. 

Γράψτε το σχόλιο σας...
30/10/2019 • 07:14

Κομβικός παράγοντας το κίνητρο σε Λονδίνο και Νάπολι

Προβάδισμα νίκης σε εκτός έδρας αποστολές έχουν απόψε η Λειψία, η Αμπερντίν και η Ρέϊντζερς. Με βάση το κίνητρο μπορεί να καταφέρει κάτι καλό η Γιουνάϊτεντ στο Λονδίνο ενώ ματς με πολλά γκολ περιμένουμε στη Νάπολι.