Ζιντάν: “Δεν είχαμε αγωνιστική συνέπεια”

Ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν έμεινε ευχαριστημένος με τα όσα είδε από τους παίκτες του στον αγωνιστικό χώρο, στην ήττα 1-0 από τη Μαγιόρκα για το ισπανικό πρωτάθλημα.
Θωμάς Ναλμπάντης
20/10/2019 • 10:16
Ο Ζινεντίν Ζιντάν
  • shares
Ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν έμεινε ευχαριστημένος με τα όσα είδε από τους παίκτες του στον αγωνιστικό χώρο, στην ήττα 1-0 από τη Μαγιόρκα για το ισπανικό πρωτάθλημα. Ο Γάλλος τεχνικός της “Βασίλισσας” της Ευρώπης υπογράμμισε πως η ομάδα του δεν είχε αγωνιστική συνέπεια στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και δεν έπιασε καλή απόδοση στο συγκεκριμένο ματς.

Χαρακτηριστικά, ο Ζιντάν τόνισε μετά τον αγώνα με τους νησιώτες: “Το ξεκίνημά μας στον αγώνα ήταν πολύ κακό. Κάναμε κάποιες ευκαιρίες στην συνέχεια, αλλά δεν τις εκμεταλλευτήκαμε. Κυριαρχήσαμε αλλά δεν δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Το πρόβλημα είναι πως πρέπει να έχουμε αγωνιστική συνέπεια, να δείχνουμε κάθε τρεις μέρες που παίζουμε πως είμαστε καλοί, αλλά δεν το κάνουμε. Δεν μπορώ να πω ότι ανησυχώ, γιατί δεν μου αρέσει αυτή η λέξη, αλλά αν θέλουμε να πετύχουμε κάτι φέτος, θα πρέπει να έχουμε σταθερότητα. Οι απουσίες δεν είναι δικαιολογία”.
Γράψτε το σχόλιο σας...
30/10/2019 • 07:14

Κομβικός παράγοντας το κίνητρο σε Λονδίνο και Νάπολι

Προβάδισμα νίκης σε εκτός έδρας αποστολές έχουν απόψε η Λειψία, η Αμπερντίν και η Ρέϊντζερς. Με βάση το κίνητρο μπορεί να καταφέρει κάτι καλό η Γιουνάϊτεντ στο Λονδίνο ενώ ματς με πολλά γκολ περιμένουμε στη Νάπολι.