Χιμένεθ: "Μέχρι 3η η Σεβίλλη"

10/02/2011 • 10:45
Χιμένεθ: "Μέχρι 3η η Σεβίλλη"
  • shares
Ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε στο «Radio Marca» για τους λόγους που αποχώρησε από τη Σεβίλλη. «Ζήτησα να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Θα μπορούσαμε να το κερδίσουμε, αλλά επικεντρωθήκαμε γύρω από την τρίτη και τέταρτη θέση, κατακτήσαμε τον τελικό Κυπέλλου αλλά ήρθε η ώρα να φύγω. Δεν επικρίνω κανέναν γι αυτό, αλλά ξέρω ότι η δουλειά μου είχε αμφισβητηθεί και οι παίκτες μου είχαν υποστεί σοβαρή κριτική. Δέχθηκα μια σκληρή κριτική. Παρόλα αυτά δεν έχω να πω κάτι κακό για τον σύλλογο, αντιθέτως αυτό που θέλω είναι να χαίρονται με τις δικές μου επιτυχίες, όπως χαίρομαι και εγώ με τις αντίστοιχες επιτυχίες της Σεβίλλης» είπε.

Ο Χιμένεθ τάχθηκε στο πλευρό του σημερινού προπονητή της Σεβίλλης, Γκρεγκόριο Μανθάνο: «Η Σεβίλλη δεν είναι για παραπάνω από την τρίτη θέση. Ο Μανθάνο είναι ένας μεγάλος προπονητής και παρόλο που κάποια πράγματα δεν του βγαίνουν, εγώ θα τον υποστηρίζω, θα τον σέβομαι και θα τον θαυμάζω. Εργάζεται σκληρά, αλλά δεν έχει καμία τύχη» τόνισε.
Γράψτε το σχόλιο σας...
30/10/2019 • 07:14

Κομβικός παράγοντας το κίνητρο σε Λονδίνο και Νάπολι

Προβάδισμα νίκης σε εκτός έδρας αποστολές έχουν απόψε η Λειψία, η Αμπερντίν και η Ρέϊντζερς. Με βάση το κίνητρο μπορεί να καταφέρει κάτι καλό η Γιουνάϊτεντ στο Λονδίνο ενώ ματς με πολλά γκολ περιμένουμε στη Νάπολι.