Αλλάζει επίπεδο η Χέρτα Βερολίνου

Ο Γερμανός επενδυτής Λαρς Βίντχορστ αγόρασε το 37,5% των μετοχών της Χέρτα Βερολίνου βάζοντας στα ταμεία της ομάδας 125 εκατομμύρια Ευρώ.
0
Ηλίας Βλάχος
27/06/2019 • 17:20
Ο νέος επενδυτής της Χέρτα, Λαρς Βίντχορστ
  • shares
Ο Γερμανός επενδυτής Λαρς Βίντχορστ αγόρασε το 37,5% των μετοχών της Χέρτα Βερολίνου βάζοντας στα ταμεία της ομάδας 125 εκατομμύρια Ευρώ.

Το Der Spiegel μετέδωσε την είδηση την Τετάρτη αλλά κανείς δεν ασχολήθηκε με την σοβαρότητα που έπρεπε! Με την ολοκλήρωση της συμφωνίας την Πέμπτη όμως η Χέρτα αλλάζει επίπεδο και ετοιμάζεται για σημαντικές επενδύσεις!

Μέσα στην σεζόν ο Βίντχορστ αναμένεται να αγοράσει και άλλο ένα ποσοστό 12,4% που θα τον πάει στο 49,9% της ομάδας!

"Η συνεργασία αυτή αλλάζει τα δεδομένα της ομάδας" δήλωσε ο γενικός διευθυντής Μίχαελ Πρέιτς και πρόσθεσε : "Ξέρουμε ότι η προσπάθεια μας για βελτίωση δεν πρέπει να σταματήσει και αυτή η συμφωνία θα μας βοηθήσει να γίνουμε καλύτεροι". 

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. της Χέρτα, Τόρστεν-Γερν Κλάιν είπε : "Είναι μια ημέρα ορόσημο για την ομάδα μας."

Από την πλευρά του ο Λαρς Βίντχορστ δήλωσε λιτά : "Τώρα όπως οι υπόλοιπες μεγάλες πρωτεύουσες της Ευρώπης μπορεί και η Γερμανία να έχει μια μεγάλη ομάδα στην πρωτεύουσά της."

Για την ώρα πάντως με το 37,5% ο Βίντχορστ έχει απλά δύο θέσεις στο Δ.Σ. αλλά όχι σημαντική επιρροή στις ποδοσφαιρικές αποφάσεις. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
30/10/2019 • 07:14

Κομβικός παράγοντας το κίνητρο σε Λονδίνο και Νάπολι

Προβάδισμα νίκης σε εκτός έδρας αποστολές έχουν απόψε η Λειψία, η Αμπερντίν και η Ρέϊντζερς. Με βάση το κίνητρο μπορεί να καταφέρει κάτι καλό η Γιουνάϊτεντ στο Λονδίνο ενώ ματς με πολλά γκολ περιμένουμε στη Νάπολι.