Επιστροφή Σάαφ στη Βέρντερ;

09/10/2017 • 23:01
Ο Τόμας Σάαφ
  • shares
Τόμας Σάαφ η επιστροφή! Ο άνθρωπος που οδήγησε τη Βέρντερ Βρέμης σε ένα πρωτάθλημα Γερμανίας και τρία κύπελλα είναι πολύ κοντά στο να επιστρέψει στο «Βεζερ Στάντιον». Αυτή τη φορά όχι ως προπονητής, αλλά ως τεχνικός διευθυντής.

Βασική προϋπόθεση η τροποποίηση του καταστατικού στη γενική συνέλευση της 20ης Νοεμβρίου, όπου θα πρέπει να περάσει η νέα θέση που προορίζεται για τον Τόμας Σάαφ. Ο 41ος ετών Φρανκ Μπάουμαν αναμένεται από μάνατζερ του συλλόγου να αναλάβει επικεφαλής όλων των τμημάτων του ποδοσφαιρικού στερεώματος της Βέρντερ και η επιστροφή του Τόμας Σάαφ θα του πρόσφερε τεράστια ανακούφιση.

«Είναι εφικτό, αλλά τίποτα ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί. Πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να οριστούν με ακρίβεια οι αρμοδιότητες. Τότε θα ξέρουμε περισσότερα» ήταν τα λόγια του Τόμας Σάαφ σε ερώτηση που του έγινε αν ευσταθούν τα σενάρια επιστροφής του στη Βέρντερ Βρέμης.
Γράψτε το σχόλιο σας...
30/10/2019 • 07:14

Κομβικός παράγοντας το κίνητρο σε Λονδίνο και Νάπολι

Προβάδισμα νίκης σε εκτός έδρας αποστολές έχουν απόψε η Λειψία, η Αμπερντίν και η Ρέϊντζερς. Με βάση το κίνητρο μπορεί να καταφέρει κάτι καλό η Γιουνάϊτεντ στο Λονδίνο ενώ ματς με πολλά γκολ περιμένουμε στη Νάπολι.