Ανακοίνωσε Διαμαντάκο η Μπόχουμ

Αρης Γεωργίου
10/06/2017 • 15:58
Καλωσόρισε Διαμαντάκο η Μπόχουμ.
  • shares
Την απόκτηση του Δημήτρη Διαμαντάκου για τρία χρόνια ανακοίνωσε η Μπόχουμ.

Η ομάδα της Β' Γερμανίας απόκτησε τον Έλληνα διεθνή επιθετικό από την Καρλσρούη, από την οποία έμεινε ελεύθερος μετά τον υποβιβασμό της στην τρίτη κατηγορία.

Ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Μπόχουμ, εξέφρασε την ελπίδα ότι ο Διαμαντάκος θα διαγράψει πορεία παρόμοια με αυτή του Φάνη Γκέκα, ο οποίος είχε αναδειχτεί πρώτος σκόρερ στην Μπουντεσλίγκα στο παρελθόν με την ομάδα:

«Η Μπόχουμ είναι ένας καλός προορισμός για Έλληνες επιθετικούς, όπως μας έχει δείξει το παρελθόν. Με τον Δημήτρη Διαμαντάκο, πήραμε έναν πραγματικό σέντερ φορ, καλό στο σκοράρισμα και στην εκτέλεση. Με αυτόν θα έχουμε περισσότερες επιλογές στην επίθεση και θα έχουμε μεγαλύτερη δυνατότητα να μπαίνουμε στην περιοχή. Πιστεύουμε ότι δεν έχει δείξει ακόμα όλες τις ικανότητές του. Θα τον στηρίξουμε στην βελτίωσή του και είμαστε πεπεισμένοι ότι η συνεργασία μας θα είναι επιτυχημένη».
Γράψτε το σχόλιο σας...
30/10/2019 • 07:14

Κομβικός παράγοντας το κίνητρο σε Λονδίνο και Νάπολι

Προβάδισμα νίκης σε εκτός έδρας αποστολές έχουν απόψε η Λειψία, η Αμπερντίν και η Ρέϊντζερς. Με βάση το κίνητρο μπορεί να καταφέρει κάτι καλό η Γιουνάϊτεντ στο Λονδίνο ενώ ματς με πολλά γκολ περιμένουμε στη Νάπολι.