Έκτακτη συνάντηση Αυγενάκη - Σιμιτζόγλου

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού προχώρησε σε επαφές σε όλα τα επίπεδα (ΟΥΕΦΑ, Αθλητικό Εισαγγελέα, ΕΛ.ΑΣ.) μετά τα επεισόδια που στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπάγερν στο youth league.
22/10/2019 • 22:49
Ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης
  • shares
Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης έκανε επαφές σε όλα τα επίπεδα μετά τα επεισόδια που στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπάγερν στο youth league. 
 
Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ενημέρωσε πως ο υφυπουργός προχώρησε σε επαφές με την ΟΥΕΦΑ, τον Αθλητικό Εισαγγελέα κ. Σιμιτζόγλου, την Αστυνομία και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Αναλυτικά: 

 Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, αμέσως μετά από τα πρωτοφανή επεισόδια, που συνέβησαν το απόγευμα στον αγώνα Ολυμπιακός – Μπάγερν για το Youth League της UEFA και τα οποία δυσφημούν την Ελλάδα διεθνώς, προχώρησε άμεσα σε: 
• συνεργασία με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και την Ελληνική Αστυνομία, για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες η βία στα γήπεδα έκανε εκ νέου την εμφάνισή της.
 • επικοινωνία με στελέχη της UEFA, καθώς και με τον Αθλητικό Εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, με τον οποίο προγραμματίστηκε συνάντηση αύριο, Τετάρτη 23 Οκτωβρίου, στη 1 το μεσημέρι. 
• συνεργασία με τον πρόεδρο της ΔΕΑΒ, κ Αχιλλέα Τσιχτή. Τέλος, στο πλαίσιο της εφαρμογής του νόμου 4326/2015, εξετάζονται και τα δύο περιστατικά «φραστικής βίας», τα οποία σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Γράψτε το σχόλιο σας...
30/10/2019 • 07:14

Κομβικός παράγοντας το κίνητρο σε Λονδίνο και Νάπολι

Προβάδισμα νίκης σε εκτός έδρας αποστολές έχουν απόψε η Λειψία, η Αμπερντίν και η Ρέϊντζερς. Με βάση το κίνητρο μπορεί να καταφέρει κάτι καλό η Γιουνάϊτεντ στο Λονδίνο ενώ ματς με πολλά γκολ περιμένουμε στη Νάπολι.