Τιμωρήθηκε με αναστολή η Λάτσιο

Με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών με αναστολή τιμωρήθηκε η Λάτσιο, για τη ρατσιστική συμπεριφορά των οπαδών της στην αναμέτρηση με τη Ρεν, για το Europa League.
Θωμάς Ναλμπάντης
16/10/2019 • 12:48
Λάτσιο-Ρεν
  • shares
Με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών με αναστολή τιμωρήθηκε η Λάτσιο, για τη ρατσιστική συμπεριφορά των οπαδών της στην αναμέτρηση με τη Ρεν, για το Europa League. Η διοίκηση της Λάτσιο κατάφερε τελικά να κρατήσει ανοιχτό το “Ολίμπικο”, εν όψει της αναμέτρησης με τη Σέλτικ, αν και τέσσερις θύρες του σταδίου θα παραμείνουν κλειστές, μετά από απόφαση της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας.

Στις συγκεκριμένες θύρες θα απλωθεί ένα τεράστιο πανό, το οποίο θα αναφέρεται στην ισότητα στο παιχνίδι. Η τιμωρία της ιταλικής ομάδας έχει ανασταλτικό χαρακτήρα για ένα χρόνο και θα τεθεί σε εφαρμογή, αν επαναλάβουν παρόμοια συμπεριφορά οι φίλαθλοι της ομάδας στο μέλλον. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
30/10/2019 • 07:14

Κομβικός παράγοντας το κίνητρο σε Λονδίνο και Νάπολι

Προβάδισμα νίκης σε εκτός έδρας αποστολές έχουν απόψε η Λειψία, η Αμπερντίν και η Ρέϊντζερς. Με βάση το κίνητρο μπορεί να καταφέρει κάτι καλό η Γιουνάϊτεντ στο Λονδίνο ενώ ματς με πολλά γκολ περιμένουμε στη Νάπολι.