Οικονόμου: "Δεν μας βγήκε ρε παιδιά, τί να κάνουμε;"

Ο αμυντικός της Ένωσης έκανε ένα εξαιρετικό ματς αλλά δεν ήταν αρκετό για να πάρει την πρόκριση η ΑΕΚ και τόνισε πως είναι επιβεβλημένο πλέον το restart.
30/08/2019 • 00:03
Ο Μάριος Οικονόμου
  • shares
Ο αμυντικός της Ένωσης έκανε ένα εξαιρετικό ματς αλλά δεν ήταν αρκετό για να πάρει την πρόκριση η ΑΕΚ και τόνισε πως είναι επιβεβλημένο πλέον το restart.

"Ηρθε ένα αποτέλεσμα θετικό μεν, αλλά αρνητικό γιατί δεν περάσαμε στους ομίλους. Ηταν πιο σωστή η εμφάνισή μας σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Και στα φιλικά. Πέρασε ένα δύσκολο δίμηνο η ομάδα. Με πολλά ερωτηματικά και μεταξύ μας και για τη φυσική κατάσταση. 

Τώρα θέλουμε ένα restart όλοι μαζί. Προσπαθήσαμε αυτές τις ημέρες να οργανώσουμε το παιχνίδι όσο πιο έξυπνα γίνεται. Να κλείσουμε χώρους, να μη ρισκάρουμε, αλλά να πάμε για το γκολ. Μας βγήκαν τα γκολ, μπορούσαμε και το τρίτο, αλλά συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Δεν μας βγήκε, ρε παιδιά! Τι να κάνουμε; Όπως λένε και οι παλιοί 'όπως στρώνεις κοιμάσαι'. Κάναμε λάθη.

Περάσαμε δύσκολη περίοδο. Είδα κόσμο όμως να αγαπάει την ΑΕΚ. Που στέκεται δίπλα της. Κρατάμε το θετικό αποτέλεσμα και προχωράμε. Το ρόστερ υπάρχει. Είναι καλές οι μονάδες που έχουμε. Εχουμε δύσκολο παιχνίδι στην Τρίπολη. Θέλω να τελειώσει το παιχνίδι αυτό και μετά να κάνουμε δουλειά έξυπνη και ουσιαστική για να αναπληρώσουμε το κενό που έχουμε αυτούς τους δυο μήνες."
Γράψτε το σχόλιο σας...
30/10/2019 • 07:14

Κομβικός παράγοντας το κίνητρο σε Λονδίνο και Νάπολι

Προβάδισμα νίκης σε εκτός έδρας αποστολές έχουν απόψε η Λειψία, η Αμπερντίν και η Ρέϊντζερς. Με βάση το κίνητρο μπορεί να καταφέρει κάτι καλό η Γιουνάϊτεντ στο Λονδίνο ενώ ματς με πολλά γκολ περιμένουμε στη Νάπολι.