Μάνταλος: "Το πιστεύαμε, ειλικρινά"

Ο αρχηγός της ΑΕΚ τόνισε πως εκείνος και οι συμπαίκτες του πίστεψαν στην πρόκριση αλλά έμεινε η πικρία.
29/08/2019 • 23:56
Ο Πέτρος Μάνταλος
  • shares
Ο αρχηγός της ΑΕΚ τόνισε πως εκείνος και οι συμπαίκτες του πίστεψαν στην πρόκριση αλλά έμεινε η πικρία. Αναλυτικά τα όσα είπε: 

"Αυτή τη στιγμή που μιλάμε έχουμε ανάμεικτα συναισθήματα. Κάναμε ένα πολύ καλό ματς. Αυτός ηταν ο στόχος μας. Το πιστεύαμε, ειλικρινά. Ξέραμε ότι μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση. Κάναμε ένα εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο και ίσως μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω. Είμαι περήφανος για όλους τους συμπαίκτες μου. 

Για τον κ. Κωστένογλου που δυο ημέρες έδωσε ό,τι μπορούσε να δώσει σε κάθε παίκτη. Αλλά μένει αυτή η πικρία, που δεν συνεχίζουμε στην Ευρώπη. Το πρώτο ημίχρονο ήταν το τέλειο. Πριν δυο ημέρες λέγαμε 'τι γίνεται', είχαμε συζητήσεις με κόσμο. Επικρατούσε ένα μπάχαλο. Αυτές οι εμφανίσεις και τα αποτελέσματα, σου λένε 'φίλε η ομάδα είναι καλή μπορείς'. Στο πρωτάθλημα μόλις αρχίσαμε. Αυτές οι εμφανίσεις μας λένε ότι μπορούμε κάτι πολύ καλό.

Είναι ένα καλό χρονικό διάστημα η διακοπή. Η ομάδα χρειάζεται μία νίκη μισό – μηδέν με την Τρίπολη. Να κερδίσουμε. Να στρωθούμε να δουλέψουμε ώστε την τρίτη αγωνιστική να παρουσιαστεί η ΑΕΚ όπως θέλουμε να βλέπουμε".
Γράψτε το σχόλιο σας...
30/10/2019 • 07:14

Κομβικός παράγοντας το κίνητρο σε Λονδίνο και Νάπολι

Προβάδισμα νίκης σε εκτός έδρας αποστολές έχουν απόψε η Λειψία, η Αμπερντίν και η Ρέϊντζερς. Με βάση το κίνητρο μπορεί να καταφέρει κάτι καλό η Γιουνάϊτεντ στο Λονδίνο ενώ ματς με πολλά γκολ περιμένουμε στη Νάπολι.