Γραμμένος σε Γερμανούς και ΟΥΕΦΑ: "Συγγνώμη για το Ρέντη"

Με επιστολή του στη γερμανική ομοσπονδία που κοινοποίησε και στην ΟΥΕΦΑ, ο πρόεδρος της ΕΠΟ εξέφρασε τον αποτροπιασμό του για όσα έγιναν στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού.
24/10/2019 • 17:32
Ο Βαγγέλης Γραμμένος
  • shares
Με επιστολή του στη γερμανική ομοσπονδία που κοινοποίησε και στην ΟΥΕΦΑ, ο πρόεδρος της ΕΠΟ εξέφρασε τον αποτροπιασμό του για όσα έγιναν στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΕΠΟ:

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κ. Ευάγγελος Γραμμένος απέστειλε σήμερα την παρακάτω επιστολή στον ομόλογό του της Γερμανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κ. Φριτς Κέλερ.

"Κύριε Πρόεδρε,

Εκ μέρους της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και προσωπικά, επιθυμώ να σας εκφράσω τον βαθύτατο αποτροπιασμό και την ειλικρινή συγγνώμη σύσσωμης της ποδοσφαιρικής οικογένειας της Ελλάδας, για το απαράδεκτο και απεχθές συμβάν στη διάρκεια του αγώνα νέων Ολυμπιακού - Μπάγερν Μονάχου της 22ας Οκτωβρίου 2019.

Θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, ότι κάθε βίαιη συμπεριφορά στους ποδοσφαιρικούς χώρους είναι για την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία απολύτως καταδικαστέα, καθώς προσβάλλει κατάφωρα το φίλαθλο πνεύμα και τις Αξίες του αγαπημένου μας παιχνιδιού.

Σας παρακαλώ να μεταφέρετε στην "οικογένεια" της Μπάγερν Μονάχου και τα θύματα της άνανδρης επίθεσης τη συγνώμη και την ολόψυχη συμπάθειά μας".

Η επιστολή κοινοποιείται στον πρόεδρο της UEFA κ. Αλεξάντερ Τσέφεριν, τον Γενικό Γραμματέα κ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη, τον Διευθυντή του Τμήματος Εθνικών Ομοσπονδιών κ. Ζόραν Λάκοβιτς και τον εντεταλμένο εκπρόσωπο των FIFA / UEFA στην Ελλάδα κ. Χέρμπερτ Χούμπελ.
Γράψτε το σχόλιο σας...
30/10/2019 • 07:14

Κομβικός παράγοντας το κίνητρο σε Λονδίνο και Νάπολι

Προβάδισμα νίκης σε εκτός έδρας αποστολές έχουν απόψε η Λειψία, η Αμπερντίν και η Ρέϊντζερς. Με βάση το κίνητρο μπορεί να καταφέρει κάτι καλό η Γιουνάϊτεντ στο Λονδίνο ενώ ματς με πολλά γκολ περιμένουμε στη Νάπολι.