Επεισόδια στου Ρέντη: “Ήταν σαν πόλεμος”

Ο Χόλγκερ Σέιτζ παρομοίασε τα όσα έζησε στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη σαν ένα πόλεμο, μετά την επίθεση χούλιγκανς στους φιλάθλους της Μπάγερν Μονάχου, οι οποίοι παρακολουθούσαν τον αγώνα.
23/10/2019 • 12:00
Τα επεισόδια στου Ρέντη
  • shares
Ο Χόλγκερ Σέιτζ παρομοίασε τα όσα έζησε στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη σαν ένα πόλεμο, μετά την επίθεση χούλιγκανς στους φιλάθλους της Μπάγερν Μονάχου, οι οποίοι παρακολουθούσαν τον αγώνα. Ο υπεύθυνος των ακαδημιών της γερμανικής ομάδας υπογράμμισε πως οι παίκτες των δυο ομάδων έκλαιγαν στον αγωνιστικό χώρο και πως τόνιζαν ότι θέλουν απλά να παίξουν ποδόσφαιρο. 

Χαρακτηριστικά, ο Σέιτζ τόνισε στον γερμανικό Τύπο: “Πριν τέσσερα χρόνια έζησα κάτι αντίστοιχο με την U19 στην Νυρεμβέργη. Τότε ήμουν προπονητή της A-Youth της Μπάγερν. Στο προπονητήριο οι οπαδοί είχαν εισβάλλει και μπήκαμε γρήγορα στις καμπίνες. Αλλά αυτό ήταν πιο σκληρό και βίαιο. Οι σκέψεις μας ήταν με τους οπαδούς μας που ήταν μάρτυρες αυτών των γεγονότων και είναι χτυπημένοι. Τους εύχομαι τα καλύτερα”.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: “Χρειάστηκε λίγο μέχρι κάποιος να καταλάβει τι συμβαίνει. Ήταν σαν ένας πόλεμος. Τα πάντα είχαν τελειώσει μέσα σε τρία λεπτά. Οι υπεύθυνοι του Ολυμπιακού βοήθησαν τους γιατρούς της Μπάγερν για όσους είχαν χτυπήσει. Το παιχνίδι ξεκίνησε και πάλι και οι παίκτες των δύο ομάδων που προηγουμένως έκλαιγαν στον αγωνιστικό χώρο συγκεντρώθηκαν στο κέντρο του γηπέδου. Νομίζω ότι το μήνυμά τους ήταν ότι απλώς «θέλουμε να παίξουμε μαζί ποδόσφαιρο». Αυτό ήταν πολύ συγκινητικό”.

Τέλος, αναφέρθηκε στην απόφασή του να μην παρακολουθήσει τον αγώνα των ανδρών το βράδυ στο “Γ. Καραϊσκάκης”: “Ήταν πιο σημαντικό για εμάς να συζητήσουμε με τους παίκτες και τον υπεύθυνο για τα συμβάντα”.
Γράψτε το σχόλιο σας...
30/10/2019 • 07:14

Κομβικός παράγοντας το κίνητρο σε Λονδίνο και Νάπολι

Προβάδισμα νίκης σε εκτός έδρας αποστολές έχουν απόψε η Λειψία, η Αμπερντίν και η Ρέϊντζερς. Με βάση το κίνητρο μπορεί να καταφέρει κάτι καλό η Γιουνάϊτεντ στο Λονδίνο ενώ ματς με πολλά γκολ περιμένουμε στη Νάπολι.