Επιτέλους άνοδος για την Εθνική ομάδα

Η νίκη απέναντι στη Βοσνία σήμανε παράλληλα και τέλος στην ελεύθερη πτώση στο FIFA Ranking με την Ελλάδα να ανεβαίνει μετά από πολλούς μήνες δύο θέσεις.
24/10/2019 • 13:46
Εθνική ομάδα
  • shares
Η Ελλάδα πήρε τη νίκη απέναντι στη Βοσνία η οποία συνδυάστηκε και με καλή εμφάνιση. Το τρίτο θετικό αποτέλεσμα μετά από αυτό το παιχνίδι έρχεται μερικές μέρες μετά με την ΦΙΦΑ να ανακοινώνει το ranking των εθνικών ομάδων με την Ελλάδα να ανεβαίνει δύο θέσεις.

Έτσι από τη θέση 60 που είχε πέσει το μήνα Σεπτέμβριο, ανέβηκε στη θέση 58, κάτι που σημαίνει ότι και στην ειδική βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ από τη θέση 33 βρίσκεται πλέον στη θέση 31. Κι αυτό είναι πολύ σημαντικό για την επόμενη προκριματική φάση που αφορά το Μουντιάλ του Κατάρ το 2022.

Ήδη στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θεωρούν πολύ σημαντικά τα δύο τελευταία παιχνίδια στον όμιλο με Αρμενία και Φινλανδία, καθώς δύο ενδεχόμενες νίκες θα μας ανεβάσουν ακόμα περισσότερο. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
30/10/2019 • 07:14

Κομβικός παράγοντας το κίνητρο σε Λονδίνο και Νάπολι

Προβάδισμα νίκης σε εκτός έδρας αποστολές έχουν απόψε η Λειψία, η Αμπερντίν και η Ρέϊντζερς. Με βάση το κίνητρο μπορεί να καταφέρει κάτι καλό η Γιουνάϊτεντ στο Λονδίνο ενώ ματς με πολλά γκολ περιμένουμε στη Νάπολι.