Παρελθόν από τον Ατρόμητο ο Σεροπιάν

Στη λύση της συνεργασίας του με τον Μουράτ Σεροπιάν προχώρησε ο Ατρόμητος, ύστερα από επιθυμία του ίδιου του προπονητή.
30/10/2019 • 07:36
Παρελθόν από τον Ατρόμητο ο Σεροπιάν
  • shares
Στη λύση της συνεργασίας του με τον Μουράτ Σεροπιάν προχώρησε ο Ατρόμητος, ύστερα από επιθυμία του ίδιου του προπονητή. 

Ο Σεροπιάν θέλει να εργαστεί σε επίπεδο ανδρικής ομάδας, με την ομάδα του Περιστερίου να σέβεται την επιθυμία του και να τον ευχαριστεί για την προσφορά του.

 Η σχετική ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή της Κ19, Μουράτ Σεροπιάν σεβόμενη την επιθυμία του να εργαστεί σε επίπεδο ανδρικής ομάδας, μη θέλοντας να σταθεί εμπόδιο στην εξέλιξη της καριέρας του.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Σπανό και τον κ. Αγγελόπουλο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν όλα αυτά τα χρόνια όπως επίσης και όλους τους ανθρώπους της ομάδας και τους συνεργάτες μου, που είχαμε άψογη συνεργασία. Πιστεύω ότι το έργο μου στον Ατρόμητο κρίνεται θετικό αφού όλοι μαζί καταφέραμε να πετύχουμε κάθε χρόνο τους στόχους μας
» τόνισε με τη λύση της συνεργασίας ο Μουράτ Σεροπιάν.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος θα ήθελε να ευχαριστήσει ιδιαίτερα τον Μουράτ Σεροπιάν για τα όσα πρόσφερε στην ομάδα τα τρία χρόνια της συνεργασίας και να του ευχηθεί ότι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του.

Γράψτε το σχόλιο σας...
30/10/2019 • 07:14

Κομβικός παράγοντας το κίνητρο σε Λονδίνο και Νάπολι

Προβάδισμα νίκης σε εκτός έδρας αποστολές έχουν απόψε η Λειψία, η Αμπερντίν και η Ρέϊντζερς. Με βάση το κίνητρο μπορεί να καταφέρει κάτι καλό η Γιουνάϊτεντ στο Λονδίνο ενώ ματς με πολλά γκολ περιμένουμε στη Νάπολι.