Συστάσεις και σε Λιβάια ο Μελισσανίδης

Η συμπεριφορά του Όγκνιεν Βράνιες τον οδήγησε στο "ψυγείο", όμως ο ο Βόσνιος κεντρικός αμυντικός δεν ήταν ο μόνος που τ' άκουσε από τον Δημήτρη Μελισσανίδη.
0
Γιώργος Βασιλείου
30/10/2019 • 01:17
Συστάσεις και σε Λιβάια ο Μελισσανίδης
  • shares
Η συμπεριφορά του Όγκνιεν Βράνιες ήταν ο κύριος λόγος που ο Δημήτρης Μελισσανίδης επισκέφθηκε τα Σπάτα για να σφίξει τα... λουριά, όμως δεν τα άκουσε μόνο ο Βόσνιος κεντρικός αμυντικός. 

Ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ ΑΕΚ έστειλε και αυτός με τη σειρά του ηχηρό μήνυμα πειθαρχίας λίγες ημέρες μετά την κουβέντα που είχε κάνει ο Ίλια Ίβιτς και όπως φάνηκε δεν λήφθηκε υπόψη όσο θα έπρεπε από τους "κιτρινόμαυρους". 

Ένας ακόμα παίκτης της ΑΕΚ που τα άκουσε από τον Δημήτρη Μελισσανίδη ήταν και ο Μάρκο Λιβάια, στον οποίο έγιναν συστάσεις για τη στάση του και στη συμπεριφορά του, αναγνωρίζοντας ότι είναι ποιοτικός παίκτης, αλλά θα πρέπει να έχει και όρια... 
Γράψτε το σχόλιο σας...
30/10/2019 • 07:14

Κομβικός παράγοντας το κίνητρο σε Λονδίνο και Νάπολι

Προβάδισμα νίκης σε εκτός έδρας αποστολές έχουν απόψε η Λειψία, η Αμπερντίν και η Ρέϊντζερς. Με βάση το κίνητρο μπορεί να καταφέρει κάτι καλό η Γιουνάϊτεντ στο Λονδίνο ενώ ματς με πολλά γκολ περιμένουμε στη Νάπολι.