Τράβηξε αυτιά στην Κ19 ο Μαρινάκης: "Είναι ντροπή αυτή η εικόνα"

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη και μίλησε σε έντονο τόνο στην ομάδα νέων του Ολυμπιακού!
0
Βασίλης Κωνσταντόπουλος
29/10/2019 • 19:47
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης
  • shares
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη και μίλησε σε έντονο τόνο στα παιδιά της Κ19. Μετά τα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα που έφεραν αλλαγή στον προπονητικό θώκο από Πέρες σε Νικοπολίδη, η εικόνα δεν άλλαξε και ο Ολυμπιακός ηττήθηκε εντός έδρας από την ΑΕΚ 2-0. Ο διοικητικός ηγέτης εκφράστηκε έξω από τα δόντια, θυμίζοντας την ανάλογη περίσταση στην πρώτη ομάδα και το ξεσκαρτάρισμα στο οποίο προχώρησε. 

Μεταξύ άλλων είπε: 
 
"Ήθελα να έρθω να μιλήσω από πέρυσι σε ορισμένους από εσάς. Δεν το έκανα γιατί είχαν συμβεί διάφορα. Και ειδικότερα για να μιλήσω για την απόδοσή σας και το πόσο πολύ έχει ξεφτιλιστεί ο σύλλογος με τα αποτελέσματα που έχετε φέρει. Είναι ντροπή! 
 
Ο κύριος Νικοπολίδης είναι ένα παιδί, που έχει αποδείξει πάρα πολλά στον Ολυμπιακό και στην Εθνική ομάδα. Και είναι στην οικογένεια του Ολυμπιακού, όπως ο κύριος Μαυρογενίδης, ο κύριος Πάντος και ο κύριος Ελευθεριάδης με τον οποίο έχουμε συνεργαστεί με μεγάλη επιτυχία στο παρελθόν. 
 
Εγώ σας λέω ένα πράγμα και το λέω εδώ μπροστά σας γιατί δεν το έχω συζητήσει μαζί τους μέχρι τώρα. Σε δύο μήνες, όταν θα έρθω να κάνω ποδαρικό πρώτη Γενάρη, αν αυτό το πράγμα συνεχιστεί, δεν θέλω να βρω ούτε τη σκιά σας εδώ μέσα. Αυτό το έκανα με την επαγγελματική ομάδα πριν από δύο χρόνια. 
 
Έχουμε δει παραδείγματα παιδιών όπως είναι ο Ρέτσος, ο Νικολάου, ο Ανδρούτσος, ο Μανθάτης, παιδιά που σέβονται. Που παίζουν σε μεγάλες ομάδες, που έχουν αποδείξει πέντε πράγματα και είναι με το κεφάλι κάτω. Εσείς δεν έχετε κάνει τίποτα στη ζωή σας.  
 
Εγώ ήρθα να σας πω ότι σε δύο μήνες αν δεν αλλάξει δραστικά η συμπεριφορά σας, δεν θα είναι εδώ κανείς από εσάς. Αυτό ισχύει για όλους σας μηδενός εξαιρουμένου. Είναι ντροπή. Έχετε μια νοοτροπία άσχημη. Σας τα προσφέρουμε όλα, ξοδεύουμε πολλά περισσότερα από οποιαδήποτε άλλη ομάδα στην Ελλάδα. Αυτές οι εγκαταστάσεις δεν υπάρχουν ούτε στην Ευρώπη και δεν έχετε εκτιμήσει τίποτα.

Να βάλετε κάτω το κεφάλι σας, να προσγειωθείτε και να προπονηθείτε. Αν δεν αλλάξετε, δε θα μείνει κανένας. Έπρεπε να παρακαλάτε για να είστε εδώ μέσα και να φοράτε την ερυθρόλευκη φανέλα και το σήμα του Ολυμπιακού. Δεν έχετε εκτιμήσει τίποτα.

Επαναλαμβάνω σε όλο το προπονητικό τιμ και σε όλους εσάς. Ότι και να γίνει οι προπονητές σας δε θα φύγουν. Εσείς θα φύγετε αν δεν αλλάξετε δραστικά.  
 
Αυτά έχω να σας πω. Είναι λυπηρό να τα λέω για παίκτες του Ολυμπιακού, αλλά εννοώ 100% ότι λέω. Έχω αποδείξει στο παρελθόν πως ότι έχω πει το έχω πράξει με το παραπάνω. Τίποτα άλλο. Νομίζω ότι καταλάβαμε. Είναι ντροπή σας όλη αυτή η συμπεριφορά και αυτά τα αποτελέσματα”. 

Παρόντες στην ομιλία του Βαγγέλη Μαρινάκη ήταν ο Αντώνης Νικοπολίδης και ο Τάσος Πάντος, ο προπονητής της Κ-17 Δημήτρης Μαυρογενίδης και ο τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας, Θόδωρος Ελευθεριάδης.
Γράψτε το σχόλιο σας...
30/10/2019 • 07:14

Κομβικός παράγοντας το κίνητρο σε Λονδίνο και Νάπολι

Προβάδισμα νίκης σε εκτός έδρας αποστολές έχουν απόψε η Λειψία, η Αμπερντίν και η Ρέϊντζερς. Με βάση το κίνητρο μπορεί να καταφέρει κάτι καλό η Γιουνάϊτεντ στο Λονδίνο ενώ ματς με πολλά γκολ περιμένουμε στη Νάπολι.