Και τώρα ο Πανιώνιος ...

Γυρίζουν σελίδα στον Άρη καθώς η σαββατιάτικη - εκτός έδρας - αναμέτρηση με τον Πανιώνιο άρχισε ξεπροβάλλει στον ορίζοντα.
29/10/2019 • 19:36
Στιγμιότυπο από την προπόνηση του Άρη στο "Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο" (φωτό αρχείου, πηγή: arisfc.com.gr)
  • shares

Στροφή στον επόμενο αντίπαλο του πρωταθλήματος για τον Μίχαελ Ένινγκ και τους ποδοσφαιριστές του. Ο Γερμανός τεχνικός, πέρα από τη δεύτερη διαδοχική νίκη της ομάδας του, κρατάει τα θετικά στοιχεία που είδε από τους ποδοσφαιριστές του στη νίκη επί του Παναιτωλικού αλλά εστιάζει στις αδυναμίες και τα αγωνιστικά κακώς κείμενα που διέκρινε προκειμένου πάνω σ’ αυτά να εστιάσει τη δουλειά που πρέπει να γίνει από κοινού με τους παίκτες του προκειμένου σταδιακά να περιοριστούν και τελικώς να εξαλειφθούν.

Πάνω σ’ αυτήν τη λογική διεξήχθη κι η σημερινή προπόνηση του Άρη στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο, με τον επικεφαλής της τεχνικής ηγεσίας να έχει έναν – επιπλέον – λόγο να χαμογελάει. Αυτός δεν είναι άλλος από το – σχεδόν – «λευκό» ιατρικό δελτίο καθώς το μοναδικό όνομα που – καιρό τώρα – περιλαμβάνεται σ’ αυτό είναι του Κουέστα. Οι υπόλοιποι επικεντρώθηκαν σε πρόγραμμα μοιρασμένο ανάμεσα σε φυσική κατάσταση και τακτική. Σύμφωνα με το αυριανό πρόγραμμα η προπόνηση θα διεξαχθεί το πρωί στον ίδιο χώρο.
Γράψτε το σχόλιο σας...
30/10/2019 • 07:14

Κομβικός παράγοντας το κίνητρο σε Λονδίνο και Νάπολι

Προβάδισμα νίκης σε εκτός έδρας αποστολές έχουν απόψε η Λειψία, η Αμπερντίν και η Ρέϊντζερς. Με βάση το κίνητρο μπορεί να καταφέρει κάτι καλό η Γιουνάϊτεντ στο Λονδίνο ενώ ματς με πολλά γκολ περιμένουμε στη Νάπολι.