Ώρα Γενικής Συνέλευσης (pic)

Για πότε ορίστηκε η νέα Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ; Σε τί - δυσθεώρητο - ύψος αναμένεται να φτάσει το συνολικό ποσό που έχει βάλει συνολικά και στις προηγούμενες ο Ιβάν Σαββίδης;
29/10/2019 • 18:07
Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ
  • shares

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση για τη διαξαγωγή Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της στις 30 Οκτωβρίου, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11.00 στα γραφεία της Τούμπας με κύριο θέμα την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, την τροποποίηση του – σχετικού – κεφαλαίου 7 για το καταστατικό του μετοχικού κεφαλαίου και άλλα διάφορα θέματα και ανακοινώσεις.

Υπενθυμίζεται πως από τη μέρα που τις τύχες του Συλλόγου έχει αναλάβει ο Ιβάν Σαββίδης έχουν κατατεθεί σε αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου περισσότερα από εκατόν είκοσι εκατομμύρια ευρώ, ποσό που αναμένεται να αυξηθεί στην επικείμενη Γενική Συνέλευση. Κάθε ενδιαφερόμενος θα έχει χρονικό ορίζοντα δύο μηνών να μετάσχει όπως ορίζει ο νόμος.


Γράψτε το σχόλιο σας...
30/10/2019 • 07:14

Κομβικός παράγοντας το κίνητρο σε Λονδίνο και Νάπολι

Προβάδισμα νίκης σε εκτός έδρας αποστολές έχουν απόψε η Λειψία, η Αμπερντίν και η Ρέϊντζερς. Με βάση το κίνητρο μπορεί να καταφέρει κάτι καλό η Γιουνάϊτεντ στο Λονδίνο ενώ ματς με πολλά γκολ περιμένουμε στη Νάπολι.