Μελισσανίδης: "Κανείς δεν προσβάλλει τις αξίες της ΑΕΚ"

Στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ βρίσκεται από το πρωί της Τρίτης ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Πρόστιμο στους ημίγυμνους χορευτές. Σε απολογία ο Βράνιες.
0
Γιώργος Βασιλείου
29/10/2019 • 11:04
Μελισσανίδης
  • shares
Στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ βρίσκεται από το πρωί της Τρίτης ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Η τιμωρία που επέβαλε ο Μελισσανίδης στον Βράνιες

Ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ ΑΕΚ βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας μετά από επιθυμία του Ίλια Ίβιτς, ο οποίος είχε την Δευτέρα επικοινωνία μαζί του και του ζήτησε να βρεθεί εκεί για να στείλει ηχηρό μήνυμα προς όλα τα αποδυτήρια. 

«Τις ήττες μπορώ να τις ανεχτώ. Είναι μέσα στο ποδόσφαιρο όλα τα αποτελέσματα, έστω κι αν χάσαμε κοροϊδίστικα. Αυτό που δεν ανέχομαι είναι να προσβάλλει ο οποιοσδήποτε τις αξίες αυτής της ομάδας και να διαταράσσει την πειθαρχία. Η ομάδα αυτή είναι πολύ μεγάλη, έχει υψηλές αρχές από τότε που ιδρύθηκε και δεν θα ανεχτώ να τις προσβάλλει κανείς. Η ομάδα αυτή σας έχει δείξει αγάπη και πρέπει όλοι να είστε άξιοι να την εκπροσωπείτε» είπε ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Επίσης ο Δημήτρης Μελισσανίδης αναφέρθηκε και στις αναρτήσεις του Βράνιες στα Social Media τονίζοντας: 

«Είστε πρότυπα για τα μικρά παιδιά που σας ακολουθούν στα Social Media και σας βλέπουν και αυτά εγώ δεν τα ανέχομαι».

Γράψτε το σχόλιο σας...
30/10/2019 • 07:14

Κομβικός παράγοντας το κίνητρο σε Λονδίνο και Νάπολι

Προβάδισμα νίκης σε εκτός έδρας αποστολές έχουν απόψε η Λειψία, η Αμπερντίν και η Ρέϊντζερς. Με βάση το κίνητρο μπορεί να καταφέρει κάτι καλό η Γιουνάϊτεντ στο Λονδίνο ενώ ματς με πολλά γκολ περιμένουμε στη Νάπολι.