Συγκλονίζει: Ο πιστός οπαδός του Άρη στην κάμερα των καναλιών Novasports (video)

Ο Στυλιανός Μητσίογλου, βαστώντας το φορητό δοχείο υγρού οξυγόνου κι έχοντας υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στην καρδιά, μιλάει για τον αγαπημένο του Άρη στο δεύτερο σπίτι του, στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.
28/10/2019 • 20:00
Ο Στυλιανός Μητσίογλου μίλησε στην κάμερα των καναλιών Novasports.
  • shares

Το “Κλεάνθης Βικελίδης” είναι το δεύτερο σπίτι του. Ο Στυλιανός Μητσίογλου παρακολουθεί τα παιχνίδια της μεγάλης του αγάπης, του Άρη από τότε που το γήπεδο ήταν χωμάτινο.

Έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στην καρδιά και έχει μαζί του το φορητό δοχείο υγρού οξυγόνου. Είναι πάντα στο γήπεδο. 

Προσφάτως ο Άρης τον τίμησε (δείτε εδώ τη σχετική δημοσίευση) δίνοντας του εισιτήριο διαρκείας για τη θύρα των επισήμων.

Και το παιχνίδι (27/10) του Άρη με τον Παναιτωλικό ήταν το πρώτο που παρακολούθησε από τη νέα του θέση. 

Μέχρι πρότινος ήταν σε άλλη θύρα, στη Θ1 του γηπέδου. Δεν επεδίωξε ο ίδιος να προβάλει την αφοσίωσή του.

Ηταν όμως τόσο δυνατή η εικόνα του που ένας άλλος φίλαθλος του Αρη -κοντά του στη Θ1- τράβηξε βίντεο, το δημοσιοποίησε, η περίπτωσή του έγινε γνωστή παντού και ο σύλλογος τον τίμησε με το εισιτήριο διαρκείας.

Ο Στυλιανός Μητσίογλου μίλησε στην κάμερα των καναλιών Novasports και στον Θωμά Μίχο με λόγια αφοσίωσης που συγκλονίζουν. 


Γράψτε το σχόλιο σας...
30/10/2019 • 07:14

Κομβικός παράγοντας το κίνητρο σε Λονδίνο και Νάπολι

Προβάδισμα νίκης σε εκτός έδρας αποστολές έχουν απόψε η Λειψία, η Αμπερντίν και η Ρέϊντζερς. Με βάση το κίνητρο μπορεί να καταφέρει κάτι καλό η Γιουνάϊτεντ στο Λονδίνο ενώ ματς με πολλά γκολ περιμένουμε στη Νάπολι.