Κερδίζει πόντους ο Γαλανόπουλος στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Οι ιθύνοντες της Άιντραχτ Φρανκφούρτης φέρονται να ενδιαφέρονται σοβαρά για την απόκτηση του Κώστα Γαλανόπουλου από την ΑΕΚ και ήδη έχουν σχηματίσει ολοκληρωμένη άποψη για την αγωνιστική του αξία.
25/10/2019 • 09:20
Ο Κώστας Γαλανόπουλος
  • shares
Οι ιθύνοντες της Άιντραχτ Φρανκφούρτης φέρονται να ενδιαφέρονται σοβαρά για την απόκτηση του Κώστα Γαλανόπουλου από την ΑΕΚ και ήδη έχουν σχηματίσει ολοκληρωμένη άποψη για την αγωνιστική του αξία. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η γερμανική ομάδα έχει παρακολουθήσει τον Έλληνα μέσο της Ένωσης και έχει καταλήξει πως πρόκειται για μια καλή περίπτωση, η οποία μπορεί να δώσει λύσεις στη μεσαία τους γραμμή. Ο Γαλανόπουλος εξετάζονταν αρχικά ως εναλλακτική επιλογή, αν δεν προχωρήσει η περίπτωση του Μαντί Καμαρά από τον Ολυμπιακό.

Οι Γερμανοί θεωρούν πως ο παίκτης των Πειραιωτών μπορεί να έχει μεγαλύτερη μεταπωλητική αξία, όμως το κόστος της απόκτησής του από τους “ερυθρόλευκους” είναι ιδιαίτερα υψηλό. Αυτός είναι ο λόγος, που η προσοχή τους στράφηκε τις τελευταίες εβδομάδες στον Γαλανόπουλο, για τον οποίο έχουν σχηματίσει πολύ καλή άποψη. Ο γερμανικός Τύπος αναφέρει πως οι οριστικές αποφάσεις από τη διοίκηση της Άιντραχτ θα ληφθούν τον επόμενο μήνα και πως το ποσό που θέλει να διαθέσει για την απόκτηση παίκτη για τη μεσαία γραμμή είναι τέσσερα εκατομμύρια ευρώ. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
30/10/2019 • 07:14

Κομβικός παράγοντας το κίνητρο σε Λονδίνο και Νάπολι

Προβάδισμα νίκης σε εκτός έδρας αποστολές έχουν απόψε η Λειψία, η Αμπερντίν και η Ρέϊντζερς. Με βάση το κίνητρο μπορεί να καταφέρει κάτι καλό η Γιουνάϊτεντ στο Λονδίνο ενώ ματς με πολλά γκολ περιμένουμε στη Νάπολι.