Αρέσει στη Λάτσιο ο Μπάρκας

Στο μετεγγραφικό στόχαστρο της Λάτσιο φέρεται να βρίσκεται τις τελευταίες εβδομάδες ο Βασίλης Μπάρκας και δεν αποκλείεται να υπάρξει κινητικότητα από την πλευρά της ιταλικής ομάδας για την απόκτησή του, το προσεχές χρονικό διάστημα.
23/10/2019 • 09:20
Ο Βασίλης Μπάρκας
  • shares
Στο μετεγγραφικό στόχαστρο της Λάτσιο φέρεται να βρίσκεται τις τελευταίες εβδομάδες ο Βασίλης Μπάρκας και δεν αποκλείεται να υπάρξει κινητικότητα από την πλευρά της ιταλικής ομάδας για την απόκτησή του, το προσεχές χρονικό διάστημα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι “λατσιάλι” έχουν εντάξει το όνομα του Έλληνα τερματοφύλακα στη μετεγγραφική τους λίστα και το επόμενο διάστημα θα τον παρακολουθήσουν στενά, προκειμένου να σχηματίσουν ολοκληρωμένη άποψη για την αγωνιστική του αξία.

Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως το όνομα του Μπάρκα συζητήθηκε στην πρόσφατη συνάντηση που είχε ο Ίλια Ίβιτς, με τους ανθρώπους της ιταλικής ομάδας, κατά την επίσκεψή του στη Ρώμη, χωρίς όμως να υπάρχει κάποια πρόταση από την πλευρά της Λάτσιο. Η διοίκηση της Ένωσης ξεκαθαρίζει πως ο παίκτης θα παραχωρηθεί μόνο αν υπάρξει κάποια πρόταση, η οποία θα την ικανοποιεί οικονομικά. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
30/10/2019 • 07:14

Κομβικός παράγοντας το κίνητρο σε Λονδίνο και Νάπολι

Προβάδισμα νίκης σε εκτός έδρας αποστολές έχουν απόψε η Λειψία, η Αμπερντίν και η Ρέϊντζερς. Με βάση το κίνητρο μπορεί να καταφέρει κάτι καλό η Γιουνάϊτεντ στο Λονδίνο ενώ ματς με πολλά γκολ περιμένουμε στη Νάπολι.