Παρών στα ευρωπαϊκά τεκταινόμενα ο Αστέρας Τρίπολης

Παρουσία του προέδρου των Αρκάδων, κ. Γιώργου Μποροβήλου, πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο το Συνέδριο European Leagues, όπου συζητήθηκαν πολύ σημαντικά θέματα για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.
18/10/2019 • 15:12
Ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος με τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα Ευρωπαϊκών Λιγκών, Αλμπέρτο Κολόμπο
  • shares
Παρουσία του προέδρου των Αρκάδων, κ. Γιώργου Μποροβήλου, πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο το συνέδριο European Leagues, όπου συζητήθηκαν πολύ σημαντικά θέματα για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Στο συνέδριο, μεταξύ άλλων θεμάτων, συζητούνται οι σημαντικές αλλαγές που προωθούνται στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Οι Ευρωπαϊκές Λίγκες εξετάζουν τους τρόπους προώθησης του προϊόντος, τα τεράστια οφέλη από τα τηλεοπτικά δικαιώματα, καθώς και μια σειρά από θέματα που ως σκοπό έχουν τη θεαματική βελτίωση του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Η παρουσία του Προέδρου της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, κ. Γιώργου Μποροβήλου στο συνέδριο European Leagues επιβεβαιώνει τη συμμετοχή του συλλόγου στο προσκήνιο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.
Γράψτε το σχόλιο σας...
30/10/2019 • 07:14

Κομβικός παράγοντας το κίνητρο σε Λονδίνο και Νάπολι

Προβάδισμα νίκης σε εκτός έδρας αποστολές έχουν απόψε η Λειψία, η Αμπερντίν και η Ρέϊντζερς. Με βάση το κίνητρο μπορεί να καταφέρει κάτι καλό η Γιουνάϊτεντ στο Λονδίνο ενώ ματς με πολλά γκολ περιμένουμε στη Νάπολι.