Διπλό γερμανικό ενδιαφέρον για Σισέ

Οι Βέρντερ Βρέμης και Σάλκε φέρονται να έχουν εντάξει το όνομα του Παπέ Αμπού Σισέ στις μετεγγραφικές τους λίστες και αναμένεται να κινηθούν για την απόκτησή του, το προσεχές διάστημα.
05/06/2019 • 09:27
Ο Παπέ Αμπού Σισέ
  • shares
Οι Βέρντερ Βρέμης και Σάλκε φέρονται να έχουν εντάξει το όνομα του Παπέ Αμπού Σισέ στις μετεγγραφικές τους λίστες και αναμένεται να κινηθούν για την απόκτησή του, το προσεχές διάστημα. Ο Αφρικανός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού συνεχίζει να αναζητεί μια πρόταση από το εξωτερικό, προκειμένου να κάνει το παραπάνω βήμα στην καριέρα του και η προσοχή του φαίνεται πως έχει στραφεί στη Γερμανία.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι δυο παραπάνω ομάδες έχουν παρακολουθήσει το τελευταίο διάστημα τον Σενεγαλέζο αμυντικό και θα τον τσεκάρουν και πάλι στο προσεχές Κόπα Άφρικα. Οι Γερμανοί θεωρούν πως μπορούν να αποκτήσουν τον Σισέ με ένα ποσό κοντά στα δέκα εκατομμύρια ευρώ. Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του περιμένει να αυξηθεί η τιμή του παίκτη, αν κάνει καλές εμφανίσεις με την εθνική του ομάδα στο Κόπα Άφρικα. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
30/10/2019 • 07:14

Κομβικός παράγοντας το κίνητρο σε Λονδίνο και Νάπολι

Προβάδισμα νίκης σε εκτός έδρας αποστολές έχουν απόψε η Λειψία, η Αμπερντίν και η Ρέϊντζερς. Με βάση το κίνητρο μπορεί να καταφέρει κάτι καλό η Γιουνάϊτεντ στο Λονδίνο ενώ ματς με πολλά γκολ περιμένουμε στη Νάπολι.