Μετέτρεψαν σε γήπεδο την δεξίωξη γάμου του Γρηγορίου (pics)

Την εκλεκτή της καρδιάς του Μαρία παντρεύτηκε το Σάββατο το απόγευμα στη Δράμα ο Μιχάλης Γρηγορίου. Οργανωμένοι φίλαθλοι της Δόξας Δράμας άναψαν πυρσούς και έκαναν τη νύχτα... μέρα.
02/06/2019 • 19:39
Μετέτρεψαν σε γήπεδο την δεξίωξη γάμου του Γρηγορίου
  • shares
Την εκλεκτή της καρδιάς του Μαρία παντρεύτηκε το Σάββατο το απόγευμα στη Δράμα ο Μιχάλης Γρηγορίου.

Την παράσταση όμως εκτός από την πανέμορφη σύζυγο του Έλληνα τεχνικού έκλεψαν και οι φανατικοί φίλαθλοι της Δόξα Δράμας οι οποίοι λατρεύουν τον Μιχάλη Γρηγορίου.

Τη στιγμή της δεξίωξης που έγινε σε prive χώρο μεταξύ κοντινών συγγενών και στενών φίλων έκαναν την εμφάνισή τους οργανωμένοι φίλαθλοι της Δόξας κάνοντας τη νύχτα... μέρα με τα δεκάδες βεγγαλικά και καπνογόνα που άναψαν για να εκφράσουν με τον δικό τους εμφατικό τρόπο την στήριξη προς το πρόσωπο του 45χρονου προπονητή.

Η παρουσία τους εκεί μόνο τυχαία δεν είναι και αυτό γιατί ο Μιχάλης Γρηγορίου χαίρει μεγάλης εκτίμησης τόσο στους οργανωμένους οπαδούς της Δόξας, όσο και στην ευρύτερη κοινωνία της Δράμας.

Μάλιστα, από πολλούς η συγκεκριμένη κίνηση μεταφράστηκε ως “μοχλός” πίεσης προς τον Μιχάλη Γρηγορίου προκειμένου να αναλάβει ξανά την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Άλλωστε όλοι θυμούνται το πετυχημένο πέρασμα του 45χρονου τεχνικού από την τεχνική ηγεσία της ομάδας τη σεζόν 2010-11, όταν με περιορισμένο ρόστερ είχε οδηγήσει την Δόξα στην άνοδο στην Super League μέσω αγώνων play off. 

Γράψτε το σχόλιο σας...
30/10/2019 • 07:14

Κομβικός παράγοντας το κίνητρο σε Λονδίνο και Νάπολι

Προβάδισμα νίκης σε εκτός έδρας αποστολές έχουν απόψε η Λειψία, η Αμπερντίν και η Ρέϊντζερς. Με βάση το κίνητρο μπορεί να καταφέρει κάτι καλό η Γιουνάϊτεντ στο Λονδίνο ενώ ματς με πολλά γκολ περιμένουμε στη Νάπολι.