Κοντά στον Βόκολο η Κέρκυρα

Σε προχωρημένες επαφές με τον Λεωνίδα Βόκολο, προκειμένου να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία είναι η Κέρκυρα, με τις δυο πλευρές να έχουν ήδη την πρώτη τους συνάντηση.
01/08/2019 • 06:55
Ο Λεωνίδας Βόκολος
  • shares
Σε προχωρημένες επαφές με τον Λεωνίδα Βόκολο, προκειμένου να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία είναι η Κέρκυρα, με τις δυο πλευρές να έχουν ήδη την πρώτη τους συνάντηση. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Έλληνας τεχνικός συναντήθηκε με τον ισχυρό άνδρα του ΑΟΚ, Λάμπρο Γεωργακόπουλο, με τον οποίο συζήτησε το ενδεχόμενο συνεργασίας των δυο πλευρών. Στις τάξεις των “Φαιάκων” επικρατεί αισιοδοξία, πως το συγκεκριμένο θέμα θα τελειώσει θετικά. Από εκεί και πέρα, δημοσιεύματα θέλουν τον Ανδρέα Μπονόβα να έχει ξεκινήσει επαφές με τη διοίκηση της ομάδας, προκειμένου να αντικαταστήσει τον Τάσο Βενέτη στο πόστο του τεχνικού διευθυντή. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
30/10/2019 • 07:14

Κομβικός παράγοντας το κίνητρο σε Λονδίνο και Νάπολι

Προβάδισμα νίκης σε εκτός έδρας αποστολές έχουν απόψε η Λειψία, η Αμπερντίν και η Ρέϊντζερς. Με βάση το κίνητρο μπορεί να καταφέρει κάτι καλό η Γιουνάϊτεντ στο Λονδίνο ενώ ματς με πολλά γκολ περιμένουμε στη Νάπολι.