Διγκόζης: “Μοναδικός στόχος η άνοδος”

Ο Άγγελος Διγκόζης τόνισε πως ο μοναδικός στόχος του Πανσερραϊκού την εφετινή σεζόν είναι η άνοδος και πως όλοι θα πρέπει να βοηθήσουν, ώστε να επιτευχθεί.
Θωμάς Ναλμπάντης
25/10/2019 • 13:20
Ο Άγγελος Διγκόζης
  • shares
Ο Άγγελος Διγκόζης τόνισε πως ο μοναδικός στόχος του Πανσερραϊκού την εφετινή σεζόν είναι η άνοδος και πως όλοι θα πρέπει να βοηθήσουν, ώστε να επιτευχθεί. Ο Έλληνας τεχνικός, ο οποίος αναλαμβάνει τα νέα του καθήκοντα στα “λιοντάρια”, συμπλήρωσε πως η προσπάθεια για την άνοδο, δε θα είναι εύκολη για την ομάδα των Σερρών. 

Χαρακτηριστικά, ο Έλληνας προπονητής τόνισε: “Ευχαριστώ τη διοίκηση που μου δίνει την ευκαιρία να προπονήσω μια ιστορική ομάδα της ελληνικής περιφέρειας. Γνωρίζω καλά που έχω έρθει. Φόρεσε στο παρελθόν τη φανέλα με το “λιοντάρι” και αντιλαμβάνομαι πλήρως τη δυναμική που υπάρχει. Ο στόχος είναι ένας και αυτός είναι η άνοδος! Δεν θα είναι εύκολος ο δρόμος μέχρι το τέρμα και επειδή είμαστε το φαβορί για πολλούς λόγους πρέπει με σκληρή δουλειά να το αποδείξουμε στο γήπεδο. Ο κάθε ένας στον σύλλογο και ο κόσμος από κοντά πρέπει να στηρίξει την προσπάθεια των προέδρων και όλης της ομάδας, ώστε στο τέλος να είμαστε όλοι χαρούμενοι!”.

Το σχετικό ποστάρισμα: 
Γράψτε το σχόλιο σας...
30/10/2019 • 07:14

Κομβικός παράγοντας το κίνητρο σε Λονδίνο και Νάπολι

Προβάδισμα νίκης σε εκτός έδρας αποστολές έχουν απόψε η Λειψία, η Αμπερντίν και η Ρέϊντζερς. Με βάση το κίνητρο μπορεί να καταφέρει κάτι καλό η Γιουνάϊτεντ στο Λονδίνο ενώ ματς με πολλά γκολ περιμένουμε στη Νάπολι.