Στους... δρόμους το νέο πούλμαν της Καλαμάτας! (photos)

Στους ανθρώπους της Καλαμάτας παραδόθηκε το νέο πολυτελές πούλμαν του συλλόγου.
27/09/2019 • 23:43
Το νέο πούλμαν της Καλαμάτας
  • shares
Στους ανθρώπους της Καλαμάτας παραδόθηκε το νέο πολυτελές πούλμαν του συλλόγου. Η ομάδα της Μεσσηνίας απέκτησε πλέον ιδιόκτητο μεταφορικό μέσο για τις μετακινήσεις της και το πούλμαν της "Μαύρης Θύελλας" βρίσκεται ήδη στην Καλαμάτα. 

Η σχετική ανακοίνωση και φωτογραφίες του πούλμαν της Καλαμάτας: 

"Επειδή η Διοίκηση της Π.Α.Ε. Π.Σ. »Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ 2019″ σέβεται πρώτα απ’όλα τον εαυτό της και το φίλαθλο κοινό της ομάδας οι εξαγγελίες που έχει κάνει μέχρι σήμερα είναι προσεκτικά διατυπωμένες και πραγματοποιούνται στο ακέραιο έτσι όπως έχει οριστεί στο αρχικό χρονοδιάγραμμα. Οι δύσπιστοι που κατά καιρούς παρουσιάζονται και προσπαθούν να δημιουργήσουν αρνητικές εντυπώσεις σχετικά με τον σχεδιασμό μιας ομάδας και πως αυτός υλοποιείται δεν βρίσκουν πρόσφορο έδαφος στους κόλπους της Μαύρη Θύελλας γιατί φροντίζουν οι διοικούντες να τους διαψεύδουν πριν αλλέκτορ λαλήσει τρεις.

Έτσι κάπως συνέβει και με το καινούργιο πούλμαν της ομάδας μας το οποίο διαφημίστηκε, δημιουργήθηκε κατάλληλα,και παραδώθηκε από την "Papadakis Bross" που την ευχαριστούμε θερμά γι’αυτό όπως και όλο το προσωπικό που συνέδραμε για το τελικό αποτέλεσμα.

Και επειδή "Το ταξίδι ξεκίνησε" και η Μαύρη Θύελλα χρειάζεται ιδιόκτητο μεταφορικό μέσο για τις μετακινήσεις της, από σήμερα το βράδυ το πούλμαν της αγαπημένης μας ομάδας θα βρίσκεται στην πόλη μας. Η καλαισθησία του είναι εφάμιλλη με το brand name που αντιπροσωπεύει ο σύλλογος, λειτουργικό και ειδικά διαμορφωμένο για να εξυπηρετεί τις ανάγκες των ποδοσφαιριστών μας και πάνω απ’όλα ασφαλές για τις απαιτητικές μετακινήσεις μας.

ΚΑΛΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ".
Γράψτε το σχόλιο σας...
30/10/2019 • 07:14

Κομβικός παράγοντας το κίνητρο σε Λονδίνο και Νάπολι

Προβάδισμα νίκης σε εκτός έδρας αποστολές έχουν απόψε η Λειψία, η Αμπερντίν και η Ρέϊντζερς. Με βάση το κίνητρο μπορεί να καταφέρει κάτι καλό η Γιουνάϊτεντ στο Λονδίνο ενώ ματς με πολλά γκολ περιμένουμε στη Νάπολι.