Βέροια: Ανακοίνωσε 15 συμφωνίες με παίκτες

Η ανακοίνωση από την ομάδα της Ημαθίας που μεταξύ άλλων διέψευσε και προηγούμενη ανακοίνωση που κυκλοφόρησε από άλλον διαδικτυακό λογαριασμό και ανέφερε ότι αλλάζει χρώματα.
21/07/2019 • 00:25
Ανακοίνωση από τη Βέροια
  • shares
Η Βέροια με ανακοίνωση που εξέδωσε γνωστοποίησε τη συμφωνία με 15 παίκτες για την επόμενη σεζόν. Επίσης διέψευσε προηγούμενη (χρονικά) ανακοίνωση που κυκλοφόρησε από άλλον λογαριασμό και ανέφερε ότι η ομάδα αλλάζει... χρώματα. 

Η ανακοίνωση που αναφέρονται και οι παίκτες έχει ως εξής: "Το δελτίο τύπου που δόθηκε στην δημοσιότητα  είναι αναληθές και αποτελεί προϊόν παραποίησης. Στάλθηκε από λογαριασμό που δεν αντιστοιχεί στην ΠΑΕ ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ 2019.

Το μοναδικό και πραγματικό δελτίο τύπου εκ της προσωρινής διοίκησης της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ ΝΠΣ 2019 είναι το εξής:

Σας ενημερώνουμε πως ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες της μετατροπής της ομάδος μας σε ΠΑΕ, με την επωνυμία «ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ ΝΠΣ 2019», καθώς και πως κατά τη διάρκεια της ερχόμενης εβδομάδος αναμένεται να υπερκαλυφθεί το μετοχικό της κεφάλαιο.

Επίσης, σας ανακοινώνουμε πως κατά τη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδος, ολοκληρώθηκαν οι συμφωνίες μεταξύ της ομάδος μας και των κάτωθι ποδοσφαιριστών, για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2019-2020:

Αλέξανδρος Βεργώνης
Αλέξανδρος Ζούρκος
Αργύρης Μουρατίδης
Αστέριος Μουχάλης
Γιάννης Ιωάννου
Γιώργος Σκαθαρούδης
Γιώργος Μπλέτσας
Γιώργος Βασίλτσης
Δημήτρης Μεληκιώτης
Δημοσθένης Χαντζάρας
Δούκας Λεφίδης
Λάμπρος Ταϊρης
Πρόδρομος Μπλατσιώτης
Σάκης Κανούλας
Στέλιος Μαραγκός”
Γράψτε το σχόλιο σας...
30/10/2019 • 07:14

Κομβικός παράγοντας το κίνητρο σε Λονδίνο και Νάπολι

Προβάδισμα νίκης σε εκτός έδρας αποστολές έχουν απόψε η Λειψία, η Αμπερντίν και η Ρέϊντζερς. Με βάση το κίνητρο μπορεί να καταφέρει κάτι καλό η Γιουνάϊτεντ στο Λονδίνο ενώ ματς με πολλά γκολ περιμένουμε στη Νάπολι.