Ετοιμάζει αντιδράσεις ο ΠΑΣ

Δυναμικές αντιδράσεις εξήγγειλε ο Γιώργος Χριστοβασίλης ως διαμαρτυρία για τις τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με τη Superleague 2.
29/06/2019 • 18:12
Ο Γιώργος Χριστοβασίλης
  • shares

Αποφασισμένος να φτάσει το θέμα στα άκρα φέρεται ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Γιώργος Χριστοβασίλης, μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από τη Superleague 2 και την αναδιάρθρωση σημειώνοντας τα παρακάτω: «Δυστυχώς η αναδιάρθωση κατά ένα μέρος έγινε, αλλα τα προαπαιτούμενα τα οποία ακολουθούσαν αυτή την αναδιάρθρωση δεν ισχύουν. Ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ μας είπε χθες ότι χρήματα δεν υπάρχουν και εάν οι ομάδες της Super League 2 και της Football League θέλουν να έρθουν αυτά στις ομάδες θα πρέπει να απευθυνθούμε στην κυβέρνηση κι από κει και πέρα στον κύριο Παππά και τον υπουργό Οικονομικών, κάτι που θα κάνουμε τη Δευτέρα», ανέφερε αρχικά και συνέχισε: «Από την πλευρά μας, πιέζουμε πάρα πολύ διότι από ότι έχει αποφασιστεί για τη Superleague 2, δεν έχει γίνει σώμα και δεν πρόκειται να γίνει έαν δεν τακτοποιηθεί το οικονομικό θέμα. Δε θα λάβουν μέρος οι ομάδες στα πρωταθλήματα της σεζόν 2019-20».

Για να καταλήξει: «Θέλουμε και τη συνδρομή της ΕΠΟ και θα ζητήσουμε να ακυρώσει την κλήρωση της Τρίτης! Διότι δεν είναι σωστό να διεξαχθεί μόνον η Super League 1 και να μην υπάρχουν άλλες κατηγορίες. Θέλω να πιστεύω ότι ο κύριος Γραμμένος θα επέμβει, διότι και στην ΕΠΟ υπάρχουν δύο γνώμες. Άλλα μας λέει ο κύριος Γραμμένος κι άλλα ο αντιπρόεδρος».
Γράψτε το σχόλιο σας...
30/10/2019 • 07:14

Κομβικός παράγοντας το κίνητρο σε Λονδίνο και Νάπολι

Προβάδισμα νίκης σε εκτός έδρας αποστολές έχουν απόψε η Λειψία, η Αμπερντίν και η Ρέϊντζερς. Με βάση το κίνητρο μπορεί να καταφέρει κάτι καλό η Γιουνάϊτεντ στο Λονδίνο ενώ ματς με πολλά γκολ περιμένουμε στη Νάπολι.