Τέλος από τις μικρές εθνικές ο Ελευθεριάδης

Ο Θεόδωρος Ελευθεριάδης ανακοίνωσε την παραίτησή του από το πόστο του συντονιστή των μικρών εθνικών ομάδων.
22/10/2019 • 12:40
Ο Θεόδωρος Ελευθεριάδης
  • shares
Ο Θεόδωρος Ελευθεριάδης ανακοίνωσε την παραίτησή του από το πόστο του συντονιστή των μικρών εθνικών ομάδων. Στο μήνυμά του, ευχαρίστησε την ΕΠΟ για τη στήριξή της και υπογράμμισε πως έχει κοινοποιήσει εδώ και καιρό τους λόγους για την αποχώρησή του.

Αναλυτικά: “Για λόγους που είναι κοινοποιημένοι εδώ και καιρό στην Ε.Π.Ο , δήλωσα σήμερα την παραίτησή μου από τη θέση του Συντονιστή μικρών Εθνικών ομάδων. "Τα εν οίκω μη εν δήμω" βέβαια.

Ευχαριστώ τον κ. Βακάλη που με πρότεινε και όσους από το Δ.Σ της Ε.Π.Ο και την Επιτροπή Εθνικών ομάδων με εμπιστεύθηκαν και με στήριξαν σε μία τόσο σημαντική θέση ευθύνης. Ευχαριστώ τους συνεργάτες και συναδέλφους (προπονητικά επιτελεία, διοικητικό προσωπικό και 53 Ε.Π.Σ) για τη σύντομη αυτή πορεία των 18 μηνών που ήταν δημιουργική και αξιοπρεπής.

Γνωρίζω εκ των έσω ότι ο εξαίρετος συνάδελφος κ. Μάρκος Δήμος αγκαλιάζει με τη σειρά του το θεμελιώδες project της Εθνικής U15 της Ε.Π.Ο , στο ‘’τιμόνι’’ της οποίας είχα την ευτυχή συγκυρία να ξαναβρεθώ (για 2η φορά μετά το 2012) για να την συστήσουμε εκ νέου τον Ιανουάριο του 2018.

Ευχαριστώ τους Τεχνικούς Διευθυντές μου κυρίους Βρύζα και Μπασινά για την άψογη συνεργασία μας ως το καλοκαίρι του 2019 και κυρίως για το σεβασμό προς το πρόσωπό μου.

Εύχομαι απ’ την καρδιά μου στους κυρίους Φύσσα και Κωνσταντινίδη καλή τύχη και καλή δύναμη.

Εύχομαι απ’ την καρδιά μου τα καλύτερα στον κ. John van’t Schip και τους συνεργάτες του καθώς και σε όλα τα παιδιά της Εθνικής Ανδρών στο δύσκολο έργο τους. Με πολλά από αυτά άλλωστε, ζήσαμε μαζί ιδιαίτερες στιγμές το 2012 και το 2013 με την Εθνική Νέων.

Η Εθνική Ελλάδος είναι πάντοτε πάνω & πέρα από εμάς όλους”.
Γράψτε το σχόλιο σας...
30/10/2019 • 07:14

Κομβικός παράγοντας το κίνητρο σε Λονδίνο και Νάπολι

Προβάδισμα νίκης σε εκτός έδρας αποστολές έχουν απόψε η Λειψία, η Αμπερντίν και η Ρέϊντζερς. Με βάση το κίνητρο μπορεί να καταφέρει κάτι καλό η Γιουνάϊτεντ στο Λονδίνο ενώ ματς με πολλά γκολ περιμένουμε στη Νάπολι.