Στη λίστα του Φαν’τ Σιπ οι Βασιλειάδης και Κιομουρτζόγλου

Ο Τζον Φαν’τ Σιπ φέρεται να έχει συμπεριλάβει στη λίστα του με τους παίκτες, που θα δοκιμάσει στα επόμενα ματς των προκριματικών του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2020, τους Σεμπάστιαν Βασιλειάδη και Ορέστη Κιομουρτζόγλου.
14/10/2019 • 09:28
Ο Τζον Φαν τ Σιπ
  • shares
Ο Τζον Φαν’τ Σιπ φέρεται να έχει συμπεριλάβει στη λίστα του με τους παίκτες, που θα δοκιμάσει στα επόμενα ματς των προκριματικών του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2020, τους Σεμπάστιαν Βασιλειάδη και Ορέστη Κιομουρτζόγλου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ολλανδός ομοσπονδιακός τεχνικός αναμένεται να καλέσει τους δυο νεαρούς παίκτες στα ματς με Αρμενία και Φιλανδία, προκειμένου να τους χρησιμοποιήσει και να σχηματίσει καλύτερη άποψη για την αγωνιστική τους αξία. Ο πρώτος είναι 22 ετών και αγωνίζεται στην Πάντερμπορν, ενώ ο δεύτερος είναι 21 ετών και αγωνίζεται στη Χέρακλες. Ο Φαν’τ Σιπ φέρεται να έχει ήδη καλή άποψη για τους δυο παίκτες και θεωρεί πως μπορούν να βοηθήσουν μελλοντικά το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
30/10/2019 • 07:14

Κομβικός παράγοντας το κίνητρο σε Λονδίνο και Νάπολι

Προβάδισμα νίκης σε εκτός έδρας αποστολές έχουν απόψε η Λειψία, η Αμπερντίν και η Ρέϊντζερς. Με βάση το κίνητρο μπορεί να καταφέρει κάτι καλό η Γιουνάϊτεντ στο Λονδίνο ενώ ματς με πολλά γκολ περιμένουμε στη Νάπολι.