"Όλη η πόλη μία αγκαλιά για τον Μίλτο"

Διονύσης Στρούμπος
11/10/2019 • 16:46
Ο Γιώργος Καραγκούνης
  • shares
Η επίλεκτοι παίκτες της Εθνικής ομάδα ποδοσφαίρου θα αγωνιστούν σε έναν ακόμη φιλανθρωπικό αγώνα, αυτή τη φορά στο γήπεδο των Σπάτων με την ομάδα επιλέκτων Σπάτα-Αρτέμιδα. Τα έσοδα του αγώνα θα δοθούν για την θεραπεία του άτυχου Μίλτου Καδίτη ο οποίος παλεύει να βρει και πάλι τη δύναμη να περπατήσει και να μιλήσει, ύστερα από σοβαρό τροχαίο που είχε. 
Αξιόλογη πρωτοβουλία του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδας καθώς φυσικά και της ομάδας επιλέκτων Εθνικής ομάδας. Το παρόν θα δώσουν οι Νικοπολίδης, Καραγκούνης, Καψής, Δέλλας, Λυμπερόπουλος, Μπασινάς, Σεϊτερίδης, Αποστολάκης, Κοτσώλης, Κυργιάκος και Κατσουράνης. 

Ο φιλανθρωπικός αγώνας ανάμεσα στους επίλεκτους της Εθνικής ομάδας κι εκείνους των ομάδων Σπάτα-Αρτέμιδας θα διεξαχθή την Τετάρτη 23 Οκτοβρίου 2019 στις 17:00 και με ενδεικτική τιμή εισόδου τα 5 ευρώ. 


Γράψτε το σχόλιο σας...
30/10/2019 • 07:14

Κομβικός παράγοντας το κίνητρο σε Λονδίνο και Νάπολι

Προβάδισμα νίκης σε εκτός έδρας αποστολές έχουν απόψε η Λειψία, η Αμπερντίν και η Ρέϊντζερς. Με βάση το κίνητρο μπορεί να καταφέρει κάτι καλό η Γιουνάϊτεντ στο Λονδίνο ενώ ματς με πολλά γκολ περιμένουμε στη Νάπολι.