Τραμπ: "Η Αμερική περήφανη για όλες"

Αφήοντας κατά μέρους την κόντρα του με την αρχηγό Μέγκαν Ραπίνοου, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ συνεχάρη την Εθνική ομάδα γυναικών της χώρας για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
08/07/2019 • 12:39
Τραμπ
  • shares
Αφήοντας κατά μέρους την κόντρα του με την αρχηγό Μέγκαν Ραπίνοου, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ συνεχάτη την Εθνική ομάδα γυναικών της χώρας για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η Ραπίνοου είχε δηλώσει πως δεν θα πάει στον Λευκό Οίκο σε περίπτωση σχετικής πρόσκλησης από τον Τραμπ, ο οποίος πάντως δεν έδωσε συν΄πεχεια.

"Συγχαρητήρια στην ομάδα γυναικών ποδοσφαίρου, για την νίκη της στο παγκόσμιο κύπελλο", έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter ο Τραμπ και πρόσθεσε: "Καλός αγώνας, ενθουσιώδης. Η Αμερική είναι υπερήφανη για όλες σας".

Αξίζει να σημειωθεί, ότι τόσο η «πρώτη κυρία» των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ, όσο και ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας, Μάικ Πομπέο, συνεχάρησαν τις Αμερικανίδες παγκόσμιες πρωταθλήτριες νωρίτερα από τον Τραμπ.
Γράψτε το σχόλιο σας...
30/10/2019 • 07:14

Κομβικός παράγοντας το κίνητρο σε Λονδίνο και Νάπολι

Προβάδισμα νίκης σε εκτός έδρας αποστολές έχουν απόψε η Λειψία, η Αμπερντίν και η Ρέϊντζερς. Με βάση το κίνητρο μπορεί να καταφέρει κάτι καλό η Γιουνάϊτεντ στο Λονδίνο ενώ ματς με πολλά γκολ περιμένουμε στη Νάπολι.