Άνοιξε ο δρόμος για συνεργασία Λίβερπουλ και Nike

Το Ανώτατο Δικαστήριο αποφάσισε πως οι πρωταθλητές Ευρώπης μπορούν να αποδεσμευτούν από το συμβόλαιό τους με τη New Balance, έχοντας ήδη συμφωνήσει με τη Nike.
25/10/2019 • 13:11
Αλλάζει εταιρεία ένδυσης η Λίβερπουλ ύστερα από δικαστική απόφαση
  • shares
Η Λίβερπουλ βγήκε νικήτρια στη δικαστική διαμάχη με τη New Balance, εταιρεία ένδυσης με την οποία είχε συμβόλαιο έως το Μάιο του 2020. Σύμφωνα με το συμβόλαιο, η συμφωνία θα μπορούσε να επεκταθεί εφόσον η New Balance κατέθετε ισόποση πρόταση με άλλη εταιρεία, η οποία σε αυτή την περίπτωση είναι η Nike, που έχει προσφέρει στη Λίβερπουλ 30 εκατομμύρια λίρες καθώς και ποσοστό 20% επί των πωλήσεων.

Η New Balance –έδινε 40 εκατομμύρια λίρες ετησίως στη Λίβερπουλ- δεν έπεισε τον δικαστή πως διαθέτει το διευρυμένο δίκτυο πωλήσεων της Nike, δίνοντας την ευκαιρία στους «Κόκκινους» να ενεργοποιήσουν τη συμφωνία που έχουν με τη Nike από τη σεζόν 2020/21. 

Γράψτε το σχόλιο σας...
30/10/2019 • 07:14

Κομβικός παράγοντας το κίνητρο σε Λονδίνο και Νάπολι

Προβάδισμα νίκης σε εκτός έδρας αποστολές έχουν απόψε η Λειψία, η Αμπερντίν και η Ρέϊντζερς. Με βάση το κίνητρο μπορεί να καταφέρει κάτι καλό η Γιουνάϊτεντ στο Λονδίνο ενώ ματς με πολλά γκολ περιμένουμε στη Νάπολι.