Γι' αυτό η Αίγυπτος δεν ψήφισε τον Σαλάχ

Αρης Γεωργίου
27/09/2019 • 07:16
Μοχάμεντ Σαλάχ.
  • shares
Η ΦΙΦΑ απάντησε στην αιγυπτιακή ομοσπονδία για τους λόγους που δεν κατέγραψε τις ψήφους της για τα βραβεία The Best.

Η σχέση του Μοχάμεντ Σαλάχ με την ομοσπονδία της Αιγύπτου είναι στα άκρα, καθώς οι ιθύνοντες του ποδοσφαίρου (ομοσπονδιακός και αρχηγός) δεν τον ψήφισαν ως κορυφαίο του 2019 στα βραβεία που απένειμε πρόσφατα η παγκόσμια ομοσπονδία.

Οι Αιγύπτιοι, ισχυρίζονται ότι ψήφισαν κανονικά τον Σαλάχ, αλλά οι ψήφοι τους δεν καταμετρήθηκαν από την ΦΙΦΑ, η οποία απάντησε ότι αυτό δεν έγινε για τυπικούς λόγους.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η παγκόσμια συνομοσπονδία, οι υπογραφές του ομοσπονδιακού και του αρχηγού στα ψηφοδέλτια ήταν με κεφαλαία γράμματα και δεν έμοιαζαν έγκυρες. Η ΦΙΦΑ επικοινώνησε με τους Αιγύπτιους ώστε να ξαναστείλουν τις ψήφους στις 19 Αυγούστου, αλλά η ομοσπονδία της χώρας βρισκόταν εν μέσω αλλαγής διοίκησης και έτσι πιθανότατα το μήνυμα δεν έγινε αντιληπτό.

Οι ψήφοι της Αιγύπτου δεν μέτρησαν, σύμφωνα με την διαδικαδία που επιτηρήθηκε από την ελβετική εταιρία PricewaterhouseCoopers.

Ο πρόεδρος της αιγυπτιακής ομοσπονδίας Αμρ Ελ Γκαναϊνί, τόνισε ότι επικοινώνησε με τον παίκτη της Λίβερπουλ, εξηγώντας ότι έγινε γραφειοκρατικό λάθος.
Γράψτε το σχόλιο σας...
30/10/2019 • 07:14

Κομβικός παράγοντας το κίνητρο σε Λονδίνο και Νάπολι

Προβάδισμα νίκης σε εκτός έδρας αποστολές έχουν απόψε η Λειψία, η Αμπερντίν και η Ρέϊντζερς. Με βάση το κίνητρο μπορεί να καταφέρει κάτι καλό η Γιουνάϊτεντ στο Λονδίνο ενώ ματς με πολλά γκολ περιμένουμε στη Νάπολι.