Η Λίβερπουλ είχε χακάρει την Μάντσεστερ Σίτι

Η διοίκηση της Λίβερπουλ φέρεται να είχε αποκτήσει πρόσβαση στη βάση δεδομένων του τμήματος σκάουτινγκ της Μάντσεστερ Σίτι, πριν περίπου έξι χρόνια.
Θωμάς Ναλμπάντης
21/09/2019 • 12:48
Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Σίτι
  • shares
Η διοίκηση της Λίβερπουλ φέρεται να είχε αποκτήσει πρόσβαση στη βάση δεδομένων του τμήματος σκάουτινγκ της Μάντσεστερ Σίτι, πριν περίπου έξι χρόνια. Το συγκεκριμένο σκάνδαλο αποκαλύπτει η εφημερίδα “Times”, η οποία τονίζει πως οι “κόκκινοι” είχαν στην κατοχή τους από τότε στοιχεία για το παιχνίδι των “πολιτών”, καθώς επίσης και αναφορές σε υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους.

Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, η διοίκηση της Σίτι είχε ζητήσει από προγραμματιστές να ερευνήσουν το σύστημα για τυχόν παραβιάσεις, γιατί είχαν υποπτευθεί πως κάποιος είχε αποκτήσει πρόσβαση σε αυτό. Τα ηλεκτρονικά ίχνη οδήγησαν σε υπαλλήλους της Λίβερπουλ, οι οποίοι κατά το παρελθόν είχαν εργαστεί στους “πολίτες”. Το δημοσίευμα τονίζει πως ένας από αυτούς είναι ο Μάικλ Έντουαρντς, ο νυν αθλητικός διευθυντής των “κόκκινων”. Αν και αρχικά η διοίκηση της Σίτι είχε προχωρήσει σε καταγγελία, τελικά οι δυο ομάδες τα βρήκαν εξωδικαστικά, με τους “κόκκινους” να καταβάλλουν στους “πολίτες” ένα εκατομμύριο λίρες. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
30/10/2019 • 07:14

Κομβικός παράγοντας το κίνητρο σε Λονδίνο και Νάπολι

Προβάδισμα νίκης σε εκτός έδρας αποστολές έχουν απόψε η Λειψία, η Αμπερντίν και η Ρέϊντζερς. Με βάση το κίνητρο μπορεί να καταφέρει κάτι καλό η Γιουνάϊτεντ στο Λονδίνο ενώ ματς με πολλά γκολ περιμένουμε στη Νάπολι.