Τεράστια η οικονομική διαφορά τους

Η Νόριτις ανάγκασε τη Μάντσεστερ Σίτι στην πρώτη εφετινή της ήττα και οι Άγγλοι έκαναν ένα ειδικό αφιέρωμα στα οικονομικά δεδομένα των δυο ομάδων, παρουσιάζοντας το χάσμα που τις χωρίζει.
Θωμάς Ναλμπάντης
15/09/2019 • 07:11
Οι παίκτες της Νόριτς
  • shares
Η Νόριτις ανάγκασε τη Μάντσεστερ Σίτι στην πρώτη εφετινή της ήττα και οι Άγγλοι έκαναν ένα ειδικό αφιέρωμα στα οικονομικά δεδομένα των δυο ομάδων, παρουσιάζοντας το χάσμα που τις χωρίζει. Συγκεκριμένα, η Νόριτς έχει ξοδέψει για τις μετεγγραφές της την εφετινή σεζόν 6.450.000 λίρες, ενώ η Μάντσεστερ Σίτι έβγαλε από τα ταμεία της συνολικά 406.100.000 λίρες, για την ενίσχυση του ρόστερ της. Παράλληλα, τονίζεται πως οι “πολίτες” έχουν ξοδέψει για μετεγγραφές 67 φορές τα χρήματα που έχει ξοδέψει η Νόριτς. Το “Sky Sports” αναφέρει πως αυτή η διαφορά των 400 εκατομμυρίων λιρών δε φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο, στη νίκη 3-2 της Νόριτς. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
30/10/2019 • 07:14

Κομβικός παράγοντας το κίνητρο σε Λονδίνο και Νάπολι

Προβάδισμα νίκης σε εκτός έδρας αποστολές έχουν απόψε η Λειψία, η Αμπερντίν και η Ρέϊντζερς. Με βάση το κίνητρο μπορεί να καταφέρει κάτι καλό η Γιουνάϊτεντ στο Λονδίνο ενώ ματς με πολλά γκολ περιμένουμε στη Νάπολι.