Ελπίζει σε μείωση της ποινής η Τσέλσι

Η διοίκηση της Τσέλσι έχει καταθέσει ήδη έφεση κατά της τιμωρίας που έχει επιβληθεί στους Λονδρέζους από την παγκόσμια ομοσπονδία ποδοσφαίρου και ελπίζουν πως θα μπορέσουν τον ερχόμενο Ιανουάριο να κάνουν μετεγγραφές.
Θωμάς Ναλμπάντης
10/09/2019 • 10:16
Οι παίκτες της Τσέλσι
  • shares
Η διοίκηση της Τσέλσι έχει καταθέσει ήδη έφεση κατά της τιμωρίας που έχει επιβληθεί στους Λονδρέζους από την παγκόσμια ομοσπονδία ποδοσφαίρου και ελπίζουν πως θα μπορέσουν τον ερχόμενο Ιανουάριο να κάνουν μετεγγραφές. Η αγγλική ομάδα δεν έχει δικαίωμα να κάνει μετεγγραφές, λόγω της παραβίασης κανονισμών για την απόκτηση ανήλικων ποδοσφαιριστών στα τμήματα υποδομής της. Η Τσέλσι προσέφυγε στο CAS, όπου ζητάει να της δοθεί η δυνατότητα να κάνει μετεγγραφές τον ερχόμενο Ιανουάριο. Η εκδίκαση της υπόθεσης ήταν προγραμματισμένη για το καλοκαίρι, όμως τελικά αναβλήθηκε. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
30/10/2019 • 07:14

Κομβικός παράγοντας το κίνητρο σε Λονδίνο και Νάπολι

Προβάδισμα νίκης σε εκτός έδρας αποστολές έχουν απόψε η Λειψία, η Αμπερντίν και η Ρέϊντζερς. Με βάση το κίνητρο μπορεί να καταφέρει κάτι καλό η Γιουνάϊτεντ στο Λονδίνο ενώ ματς με πολλά γκολ περιμένουμε στη Νάπολι.