Ποτσετίνο: “Θα διορθώσουμε την κατάσταση”

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο τόνισε πως η Τότεναμ θέλει χρόνο για να επιστρέψει στο επιθυμητό επίπεδο αγωνιστικής κατάστασης, ενώ προανήγγειλε και μετεγγραφές τον ερχόμενο Ιανουάριο.
Θωμάς Ναλμπάντης
25/09/2019 • 07:36
Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο
  • shares
Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο τόνισε πως η Τότεναμ θέλει χρόνο για να επιστρέψει στο επιθυμητό επίπεδο αγωνιστικής κατάστασης, ενώ προανήγγειλε και μετεγγραφές τον ερχόμενο Ιανουάριο. Σύμφωνα με τον Αργεντινό τεχνικό, σύντομα θα βγει στον αγωνιστικό χώρο, η σκληρή δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις, ενώ παράλληλα τόνισε πως αναζητεί λύσεις, για να βελτιωθεί η ομάδα του.

Χαρακτηριστικά, ο Ποτσετίνο δήλωσε: “Δουλεύουμε πολύ σκληρά, για να βρεθούμε όλοι μαζί στην ίδια γραμμή. Χρειαζόμαστε μόνο χρόνο. Ο Ιανουάριος θα είναι ίσως καλή ευκαιρία να διορθώσουμε την κατάσταση. Αυτό είναι το πρόβλημα, όταν συμβαίνει κάτι που δεν μπορείς να ελέγξεις. Αυτό σημαίνει πως είμαστε απλά άνθρωποι και στο ποδόσφαιρο, για να έχεις μια επιτυχημένη περίοδο, πρέπει να είσαι διαφορετικός κάθε σεζόν και να βρίσκεις διάφορες λύσεις. Πρέπει να κάνουμε κάτι διαφορετικό και θα το κάνουμε”.
Γράψτε το σχόλιο σας...
30/10/2019 • 07:14

Κομβικός παράγοντας το κίνητρο σε Λονδίνο και Νάπολι

Προβάδισμα νίκης σε εκτός έδρας αποστολές έχουν απόψε η Λειψία, η Αμπερντίν και η Ρέϊντζερς. Με βάση το κίνητρο μπορεί να καταφέρει κάτι καλό η Γιουνάϊτεντ στο Λονδίνο ενώ ματς με πολλά γκολ περιμένουμε στη Νάπολι.