TAGS

  Τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για το Assassin's Creed Ragnarok

  14/01/2020 • 11:30
  Τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για το Assassin's Creed Ragnarok
  • shares

  Με μερικές τυχερές μαντεψιές.

  To Assassin’s Creed Ragnarok φαίνεται θα είναι ο νέος τίτλος της αγαπημένης σειράς, αν φυσικά λάβουμε υπόψη τις διαρροές που έχουν κυκλοφορήσει.

  Πάμε όμως να δούμε τι άλλο γνωρίζουμε.

  Ημερομηνία Κυκλοφορίας

  Η Ubisoft δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα την ύπαρξη του, πόσο μάλλον ημερομηνία κυκλοφορίας. Πολλά παιχνίδια του είδους όμως, τα οποία έχουν τόσο υψηλό budget, κυκλοφορούν ανάμεσα στον Οκτώβριο και τις αρχές Δεκεμβρίου έτσι ώστε να συμπέσουν και με την εορταστική περίοδο.

  Το Odyssey ήρθε στις 5 Οκτώβρη 2018 ενώ το Origins στις 27 Οκτωβρίου 2017. Η Ubisoft αποφεύγει το Νοέμβρη, όπου κάνουν συνήθως την εμφάνιση τους τα CoD και Battlefield κατακτώντας μάλιστα τις πωλήσεις, επομένως μην παραξενευτείτε αν δείτε κάτι σχετικό στην φετινή Ε3.

  Σε τι συσκευές θα έρθει όμως το Ragnarok; Σύμφωνα με διαρροές, το παιχνίδι θα έρθει σε PS4, Xbox One και PC ενώ αργότερα θα κάνει την εμφάνιση του και στις κονσόλες της επόμενης γενιάς.

  Πότε διαδραματίζονται τα γεγονότα του παιχνιδιού;

  (Πιθανά Spoilers)

  Σύμφωνα με τις διαρροές, την περίοδο που κυριαρχούσαν οι Βίκινγκς και συγκεκριμένα γύρω στο 845 μ.Χ., κατά τη διάρκεια της πολιορκίας του Παρισιού. Να τονίσουμε ωστόσο ότι το Παρίσι έχει εμφανιστεί ήδη στο Unity, επομένως δεν ξέρουμε κατά πόσο η Ubisoft θα γυρίσει στην ίδια πόλη και δεν θα προσπαθήσει να εξερευνήσει κάτι νέο.

  Η περίοδος ανάμεσα στο 800 μ.Χ. και το 900 μ.Χ. έχει χαρακτηριστεί έντονα από τις επιδρομές των Βίκινγκς. Κάποιες από τις διαρροές θέλουν μάλιστα το παιχνίδι να ξεκινάει το 863 με τον χαρακτήρα Jora, ο οποίος μπορεί να είναι είτε άνδρας είτε γυναίκα.

  Όπως σε κάθε Assassin’s Creed και εδώ αναμένεται να δούμε γνωστές ιστορικές προσωπικότητες. Αυτή τη φορά λοιπόν θα κάνει την εμφάνιση του ο Rollo, ο οποίος υπήρξε ο πρώτος βασιλιάς της Νορμανδίας και ο Κάρολος ο Παχύς, αυτοκράτορας της Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας.

  Πώς θα είναι το gameplay;

  Τα μόνα πράγματα που γνωρίζουμε προέρχονται από διαρροές. Μπορείτε να διαβάσετε την πλήρη λίστα εδώ, όμως εμείς κρατήσαμε τα σημαντικότερα από αυτά και σας τα παρουσιάζουμε παρακάτω.

  • drop-in/drop-out co-op μέχρι και τεσσάρων παικτών.
  • Νέο class system και skill tree ανάλογα με την επιλογή του class, το οποίο θα μπορεί να αλλάξει.
  • Περισσότερα όπλα, τα οποία θα μπορείτε να αναβαθμίσετε με ρούνους, ενώ θα υπάρχουν και special abilities για κάποια από αυτά.
  • Οι παίκτες θα μπορούν να ενεργοποιήσουν δυνάμεις οι οποίες θα προέρχονται από τους ρούνους και θα βασίζονται στα διάφορα στοιχεία της φύσης.
  • Το πλοίο σας επιστρέφει ξανά αλλά αυτή τη φορά η Ubisoft δεν εστιάζει τόσο στις ναυμαχίες όσο στην εξερεύνηση.
  • Το hidden blade φυσικά και θα είναι εδώ. Επειδή δεν θα μπορεί να σκοτώσει όλους τους εχθρούς, για τους πιο δυνατούς θα χρειαστεί κάποιο upgrade.
  • Θα υπάρχουν περισσότερες επιλογές για να κρυφτείτε. Επιστρέφει φυσικά η δυνατότητα να κρυφτείτε μέσα στο πλήθος.
  • Θα υπάρχει ένα reputation system ανάλογα με το τι κατακτάτε.
  • Μάχες ανάμεσα σε ανεξάρτητα βασίλεια αναμένεται να προκύψουν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.
  • Οι παίκτες μπορούν να οργανώσουν raids σε διάφορα οχυρά ή μεγάλες πόλεις αλλά και να πάνε μόνοι τους.
  • Το κομμάτι της δυσκολίας φαίνεται καλύτερο αυτή τη φορά, καθώς δεν θα εστιάζει τόσο στον εχθρό αλλά στον παίκτη σας. Αυτό σημαίνει ότι θα επηρεάζει τη ζωή σας, το περιθώριο απόκρουσης και τον χρόνο αντίδρασης του εχθρού.
  • Το leveling system θα μοιάζει με αυτό του Elder Scross V: Skyrim.
  • Ο χάρτης θα περιλαμβάνει πόλεις όπως το Λονδίνο, το Παρίσι και το Κίεβο.

  Να σημειώσουμε ωστόσο, για άλλη μία φορά, πως τίποτε από αυτά δεν έχει επιβεβαιωθεί από τη Ubisoft.

  Θα επιστρέψουν η Layla και η Abstergo;

  Αν και δεν ξέρουμε τίποτε για το σύγχρονο κομμάτι του παιχνιδιού, αναμένεται να δούμε επιστροφή της Layla, η οποία θα συνεχίσει το ταξίδι της με την Αδελφότητα. Για την Abstergo δεν το συζητάμε καν, βρίσκεται σε κάθε παιχνίδι έστω και ως απλή αναφορά.

  Τι γίνεται με το Special Edition;

  Ακόμα δεν γνωρίζουμε τίποτε για το special, ούτε το collector’s edition του παιχνιδιού. Φυσικά θα υπάρχει τουλάχιστον ένα, καθώς αυτή είναι η συνηθισμένη πρακτική της Ubisoft. Τα λίγο πιο ακριβά bundles έρχονται συνήθως με κάποιο αγαλματίδιο ενώ τα ακόμα πιο ακριβά φέρνουν μαζί τους και νέο περιεχόμενο.

  Που μπορώ να προ-παραγγείλω το παιχνίδι;

  Αφού το παιχνίδι δεν έχει ανακοινωθεί μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει κάποιος τρόπος προ-παραγγελίας. Το Amazon και το GameStop είναι, εκ παραδρομής, οι πηγές μερικών εκ των διαρροών, αλλά φυσικά θα υπάρξουν και άλλα μαγαζιά που θα πουλάνε το παιχνίδι.

  Εσείς, τι πιστεύετε για το Ragnarok;


  Πηγή: IGN Greece

  Γράψτε το σχόλιο σας...
  30/10/2019 • 07:14

  Κομβικός παράγοντας το κίνητρο σε Λονδίνο και Νάπολι

  Προβάδισμα νίκης σε εκτός έδρας αποστολές έχουν απόψε η Λειψία, η Αμπερντίν και η Ρέϊντζερς. Με βάση το κίνητρο μπορεί να καταφέρει κάτι καλό η Γιουνάϊτεντ στο Λονδίνο ενώ ματς με πολλά γκολ περιμένουμε στη Νάπολι.