5 πράγματα που θέλεις να μάθεις για τη νέα συναρπαστική σειρά της ΗΒΟ «Succession»

0
Πόλυ Λυκούργου
29/06/2018 • 16:38
5 πράγματα που θέλεις να μάθεις για τη νέα συναρπαστική σειρά της ΗΒΟ «Succession»
  • shares
Eχετε ήδη εθιστεί από τη νέα δραματική σειρά της ΗΒΟ που έφεραν στην Ελλάδα αποκλειστικά τα κανάλια Novacinema; Δεν σας αδικούμε! Διαβάστε τι κρύβεται πίσω από την παραγωγή της και γιατί έχει κερδίσει τις εντυπώσεις από τα πρώτα κιόλας επεισόδια!


Ο Λόγκαν Ρόι έχει πλέον γεράσει. Ισως να είναι η στιγμή που ο ισχυρός νεοϋορκέζος επιχειρηματίας πρέπει να αφήσει την ηγετική του θέση, τη διευθυντική καρέκλα και την εξουσία σε κάποιο από τα παιδιά του. Η διαδοχή («Succession») όμως δε θα είναι ούτε απλή, ούτε εύκολη. Κάτι τέτοιες οικογένειες, με αυτές τις αδίστακες πατρικές φιγούρες δεν έχουν μεγαλώσει παρά, παρόμοια παιδιά. Οι τρεις γιοι και η κόρη του Λόγκαν είναι από τη μία το ίδιο ηθικά ανελέητοι στο να προδώσουν ο ένας τον άλλον, αλλά και (με έναν τέτοιο πατέρα) απίστευτα συμπλεγματικοί. Ειδικά ο πρωτότοκος, ο Κένταλ, στον οποίον ανήκει δικαιωματικά η σκυτάλη, βασανίζεται από αμφιβολίες για την ικανότητά του, καθώς και τα αδέλφια του αλλά κι ο πατέρας του τον έχουν ευνουχίσει. Αν κανείς προσθέσει και τη δυναμική που φέρνουν οι γαμπροί, οι νύφες, αλλά και η μητριά των παιδιών (η οποία έχει τον πρώτο λόγο σε όλα) αυτή η οικογενειακή μεταβατική περίοδος είναι τρικυμιώδης. 

Και η μεγάλη ανατροπή: ο Λόγκαν μπορεί να μην έχει καμία διάθεση να εγκαταλείψει την εξουσία, έτσι κι αλλιώς. 

Μία εξαιρετικά καλογραμμένη σειρά, με πολύ ενδιαφέρουσες παρατηρήσεις για την ανθρώπινη φύση, την οικογενειακή δυναμική και την αλλοτρίωση που προσφέρει το χρήμα και η εξουσία στους ανθρώπους. 

Διαβάστε 5 trivia για το «Sucession»:

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ:Γράψτε το σχόλιο σας...