5 πράγματα που θέλεις να μάθεις για το «Ο Βαλέριαν και η Πόλη με τους Χίλιους Πλανήτες»

0
Πόλυ Λυκούργου
18/05/2018 • 16:42
5 πράγματα που θέλεις να μάθεις για το «Ο Βαλέριαν και η Πόλη με τους Χίλιους Πλανήτες»
  • shares
Διαβάστε όσα θέλετε να ξέρετε για την επιστροφή του Λικ Μπεσόν με μία συναρπαστική sci-fi, επική περιπέτεια και την πιο ακριβή γαλλική παραγωγή όλων των εποχών.

Στον 28ο αιώνα, ο Βαλέριαν και η Λόρελιν είναι υπεύθυνοι για τη διατήρηση της τάξης στις περιοχές που κατοικούνται από ανθρώπινα όντα. Ακολουθώντας τις εντολές του Κυβερνήτη, οι δύο νέοι ξεκινούν για μία αποστολή στην εκπληκτική πόλη Αλφα – μία αναπτυσσόμενη Μητρόπολη, όπου οι φυλές από ολόκληρο το σύμπαν μοιράζονται γνώσεις, ευφυΐα και πολιτισμούς. Υπάρχει ένα μυστήριο στο κέντρο της Αλφα, μία σκοτεινή δύναμη, η οποία απειλεί την ειρηνική συμβίωση της Πόλης των Χιλίων Πλανητών, και ο Βαλέριαν με τη Λόρελιν πρέπει να αγωνιστούν προκειμένου να εντοπίσουν την απειλή και να προστατεύσουν, όχι μόνο την Άλφα, αλλά και ολόκληρο τον κόσμο. Θα καταφέρουν, άραγε, να διατηρήσουν την ειρήνη στους πλανήτες και να διαχειριστούν τη μεταξύ τους σχέση;

Ο Λικ Μπεσόν επιστρέφει στη σκηνοθεσία 20 χρόνια μετά το «Πέμπτο Στοιχείο» (με τους Μπρους Γουίλις και Μίλα Γιόβοβιτς), με μία ακόμα φαντασμαγορική διαστημική όπερα κι ένα νέο πρωταγωνιστικό ζευγάρι: τους Ντέιν Ντε Χάαν και Κάρα Ντελεβίν. 

Διαβάστε 5 trivia για το «Βαλέριαν και η Πόλη με τους Χίλιους Πλανήτες»:
Γράψτε το σχόλιο σας...