Ζητούμενο η διοικητική σταθερότητα...

0
Νίκος Τζουάννης
24/12/2010 • 01:00
Ζητούμενο η διοικητική σταθερότητα...
  • shares

Δύσκολη η κατάσταση για τον Παναθηναϊκό μετά τον ...τυφώνα εξελίξεων στο διοικητικό μέτωπο. Λογικό είναι να υπάρχει ανησυχία στο στρατόπεδο του Τριφυλλιού μετά τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών, αφού συνεχίζει να υπάρχει το βαρύ πέπλο ανασφάλειας, ωστόσο φως... αχνοφαίνεται στην άκρη του τούνελ.

Ο Τζόνι Βεκρής ανέλαβε προσωρινά τη θέση του προέδρου και σε λίγες εβδομάδες θα φανεί αν θα υπάρξει... επόμενος και μόνιμος...

Ο Αδαμάντιος Πολέμης έχει εδώ και μέρες στα χέρια του την πρόταση του Νικόλα Πατέρα για την ανάληψη του προεδρικού θώκου στην ομάδα, ωστόσο ο γνωστός εφοπλιστής και μέτοχος της ΠΑΕ θα χρειαστεί πρώτα λίγο χρόνο. ʼλλωστε επιθυμία του είναι να «ζυγίσει» τα δεδομένα και να αποκτήσει ξεκάθαρη εικόνα για την κατάσταση του συλλόγου, προτού πάρει την οριστική του απόφαση.

Ανοικτό παραμένει το ενδεχόμενο ο Αδαμάντιος Πολέμης να αναλάβει την προεδρία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός σε μια κρίσιμη περίοδο για το σύλλογο, οι πιθανότητες είναι αυξημένες, όμως όλα θα ξεκαθαρίσουν σε λίγες εβδομάδες... 

Το ζητούμενο είναι να βρεθεί λύση, προκειμένου οι "πράσινοι" να βγουν από το αδιέξοδο και να ατενίσουν το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Και απαραίτητη προϋπόθεση για να αλλάξουν τα δεδομένα στο "τριφύλλι", είναι να επανέλθει η διοικητική σταθερότητα στο σύλλογο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας...