Ο χαμένος κρίκος...

0
Νίκος Τζουάννης
19/12/2010 • 20:00
Ο χαμένος κρίκος...
  • shares

Όταν θα... ξυπνήσουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού και ο Ζεσουάλντο Φερέιρα από τη... χειμερία νάρκη, θα καταλάβουν ότι όλα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες αγωνιστικές στο «τριφύλλι», δεν είναι ένας... εφιάλτης, αλλά η σκληρή πραγματικότητα...  Στο μαραθώνιο του πρωταθλήματος και οι ήττες είναι στο πρόγραμμα, ακόμα και σε παιχνίδια που η νίκη είναι... απαραίτητη προϋπόθεση βάσει σχεδίου τίτλου.

Το πρόβλημα στο Τριφύλλι δεν είναι τόσο οι -απροσδόκητες- βαθμολογικές απώλειες, όσο η Α-ΠΟ-ΓΟ-Η-ΤΕΥ-ΤΙ-ΚΗ εικόνα που παρουσιάζει τελευταία η ομάδα με... limit down την «χλωμή» εμφάνιση απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου... Μια ομάδα χωρίς αρχή, μέση και τέλος, δίχως θέληση, πάθος και αποφασιστικότητα παρουσιάστηκε κόντρα στους Θεσσαλούς που κατέκτησαν δίκαια τη νίκη, γιατί απλά απέδειξαν εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου πως ήθελαν πιο πολύ τους τρεις βαθμούς.

ʼναρχο ποδόσφαιρο από τους Πρωταθλητές Ελλάδας, λάθη με το... τσουβάλι, αδύναμη παρουσία στην επίθεση με ευκαιρίες μετρημένες στα δάχτυλα του... ενός χεριού και τον Σισέ να προσπαθεί μόνος εναντίον... όλων, προβληματική αμυντική συμπεριφορά και... επικίνδυνη φλυαρία.

Αυτά τα... πολλά και... στραβά εντός αγωνιστικού χώρου γιατί και ο προφέσορας Φερέιρα πιάστηκε αδιάβαστος. Ντεφορμέ ήταν και ο Πορτογάλος τεχνικός που δεν κατάφερε να βρει λύση στο πρόβλημα της ομάδας του και αποφάσισε σε... λάθος παιχνίδι να πειραματιστεί. Παραμένει ως ελαφρυντικό το μικρό διάστημα παραμονής του στον πάγκο του "τριφυλλιού", ωστόσο μετά από ένα μήνα στην τεχνική ηγεσία των Πρασίνων θα έπρεπε έχει μάθει...

Ούτε... ξέχασαν τη μπάλα οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, ούτε η εικόνα που παρουσιάζει το "τριφύλλι" είναι αντιπροσωπευτική των πραγματικών δυνατοτήτων της ομάδας...

Κάτι... λείπει και ο Φερέιρα μαζί με τους παίκτες του είναι... ανάγκη να βρουν μόνοι τους τον χαμένο κρίκο στην αλυσίδα του «τριφυλλιού».

 

Γράψτε το σχόλιο σας...